Sommerferie(bilder)

Bilder fra i sommer

.
Lihallen Kulturgård. Kafé, atelier og utstilling av Tove Hov Jacobsen.


en liten "Bjørkemåler"Sigerfjord på sitt beste <3 Sol og varmt og ved havet


Mamma fikk fisk, makrell denne gangen, den ble ikke middag. 
Den dagen jeg reiste var tåka skikkelig tykk, og selv da klokken var blitt 16 og sola hadde stått på, var den enda ikke borte.Tjeldsundbrua i tåkehav
Fra andre siden av brua.Før og etter bilde

.

IKKE REDIGERT:

 

TO REDIGRTE BILDER: 

Hvilket bilde liker dere best??
Før eller etter jeg redigerte? 

Sommerbilder del 2

.

Tenkte jeg skulel vise dere noen av bildene jeg har tatt den siste uken.
Hva synes dere? Åh dere altså ^^

.

Det er litt digg å logge seg inn her og se at det er 10 fantastiske mennesker som er innom bloggen min selv om jeg ikke skriver noe som helst på noen dager. Da får jeg litt dårlig samvittighet for at jeg ikke blogger, men sånne er det når man plutselig får et liv når det blir sommerferie ;) Har gått turer i skogen, på stranda, kjørt turer, begynt på jobb igjen(i går og i dag 6 timers vakter) og skal jobbe hele neste uke. 

Men hei, jeg klager ikke! Jeg får penger om ikke så lenge, og DET liker vi! Da kan jeg kjøpe meg en stråhatt og betale regninger ;) 

Dessuten har vi nydelige dager her i nord. ikke en dag under 20 grader ;) hihi 

Bildet er mitt og tatt nå i sommer ;) 

Sommerbilder del 1

.

Jeg elsker sommerferie og Vesterålen <3 Men er det noe rart da når vi har så fantastisk vær? hihiBildene er fra samme dag. De er tatt gjennom tog og buss vinduer. 


Sommerferie!

.

Jeg kom hjem i går rundt kl 14. Da var jeg nesten død... 
Det er så sykt varmt her nord nå!! Så døde litt av det. 
Ellers døde jeg nesten av sinnsyke dotter i ørene. Trodde seriøst at hodet mitt skulle eksplodere på flyet! Men heldigvis var flyvertinnene snille damer og hjalp meg. Fikk piller, nesedråper(for å åpne nesen såklart) og to plastikkglass med vått, glovarmt papir i for å dempe trykket i ørene (så skikkelig bra ut å holde to glass over ørene. men det funket som f*en!), et glass vann og papir. Snille damene. 

Da jeg kom hjem sov jeg i mange timer før jeg klarte å leve igjen. Og da oppdaget jeg at det var veldig hyggelig å ha familiebesøk fra Mo i Rana. 

I går gikk jeg kveldstur (da jeg endelig våknet fra de døde) ned på stranda og moloen/kaia med mitt kjære kamera og mammas sykkel. Tok masse fine bilder som dere skal få se i løpet av uken og hørte på masse fin musikk. Jeg sang og danset over steinene. Jeg elsker Sigerfjord om sommeren!!!

I dag har vi sittet på plattingen og blitt brune og litt solbrente. Så da min bror kom hjem fra jobb og pappa og onkel kom fra fisketur, dro vi ut til Nykvåg (samme stranda som jeg var på i påsken) Der blåste det helt syyykt, så vi snudde og kjørte en annen plass der vi kunne fyre opp grillen og grille elgkjøtt, ostepølser og champignon. 

Nå har vi spist deilig hjemmelaget pizza til kvelds. Resten av huset er gått til sengs, men jeg ville oppdatere dere litt så dere vet at jeg ikke er død.

Jeg liker å ha sommerferie.

Så vet dere det.

Flere som har fått ferie ? 
 

 

hits