november 2011

Mange ting i hodet!

.

GAAhh!!! Jeg tror jeg blir sprø! 
Dette er noe av det som farer gjennom hodet mitt i dag:
- DET ER EKSAMEN PÅ FREDAG. Er jeg klar? Består jeg? Kommer jeg gjennom alle oppgavene? 
- Alt det fine som har skjed de tre siste helgene <3
- Julegaver. Både de jeg skal gi bort og hva jeg ønsker meg.
- Hjemreise. Hva skal jeg ta med meg? Hva  skal jeg ha på meg i jula?
- Fredagen byr på eksamen OG eksamensmiddag/fest/vors med klassen min! 
- Jobbing, hvor mye skal jeg jobbe i jula? Får jeg i det hele tatt jobbe?
- Jul. Alt det fine som skjer i jula og alle de fine folkene jeg skal vær med. 
- og sist men ikke minst, OSLO!  jeg vil reise til Oslo og helst akkurat nå! Men det blir ikke før etter jul og nyttår. 

image

image

image
Sånn her kommer jeg til å være på torsdagskvelden. evt, fredag. Hele fredag! 

 

og en ting til. Enkele ting er rett og slett livsfarlige når man leser til eksamen: 
Tumblr. Scandinavia and the world, artige.no. blogg.no. og facebook.. 

 

Helgens negler

.

Så ble det i alle fall ett innlegg før helgen. Sitter på skolen, bøkene åpne, men hodet mitt er helt andre steder. Kroppen min er syk og har ikke lyst å gjøre noe! Influensa <3 Men dagen blir heldigvis bedre av besøk fra Oslo, og sola skinner, jeg drømmer meg litt vekk her jeg sitter. Titter på fine ting på Etsy.com og leser fine blogger. ja, istedet for å lese, men synes jeg har vært flink denne uken.Jeg fortjener en rolig og herlig helg, og det vet jeg at jeg får. Kulturnatt  i morgen og julegate-åpning og mange andre fine ting som skjer, så jeg ahr ikke tid til å være syk. *knasker c-vitaminer, og repsils* 

Vel her er det dere er her for, helgens negler: et lite juledesign siden det er 1. søndag i advent denne helgen. 

Jeg har brukt en gammel H&M lakk som jeg tror heter Midnight Passion, en designlakk fra Kiss og en av de nye lakkene til H&M som heter Confetti Kisses. Sistnevnte er jeg litt forelsket i! den er kjempefin! 

Og ja, datan min er enda litt død, så bildet er tatt med min iphone og uredigert. Jeg savner Photoshop!! Den lille datan min tåler ingenting, har måttet avinstallere det eneste redigeringsprogrammet jeg hadde. 

En søndag i november - mange ting å tenke på

.

Det er søndag 20 november. det er under 2 uker til eksamen. Det føles som om jeg akkurat har feiret Halloween.
Det føles egentlig ikke som 20 november i det hele tatt! Denne høsten har virkelig bare fløyet forbi meg, og jeg har opplevd så utolig mye bra og møtt mange helt fantastiske mennesker. Noen av dem tror jeg blir viktige i livet mitt fremover. 

Jeg har dessuten hatt en helt fantastisk helg! Uten at jeg skal si mer om det. hihi. bare så dere vet det.

På torsdag var jeg på skolen, var en tur på forelesning og fikk vite hvor jeg skal være i praksis. Men kan pga taushetsplikten ikke si så mye annet enn at jeg skal til en institusjon for rusmiddelavhengige. Og jeg gleder meg! Det blir en helt ny erfaring! Jeg må lese masse til eksamen for å bestå slik at jeg får lov å reise ut i prasis. Jeg er ganske nervøs over det siden jeg vet at det er ting jeg mest sansynligvis kommer til å glemme eller at jeg får jernteppe under eksamen. Den skal nemlig være skriftlig og på 6 timer. Dommedagen er den 2.desember, kan hende jeg overlever da. Vi håper på det. Jeg har i alle fall tenkt å "bo" på skolen i uka som kommer. 

Dessuten vil jeg bare si at pga eksamen og alt som har med det å gjøre, så blir det enten få eller ingen innlegg før jeg kommer meg hjem til jul, og da an det hende at jeg ikke priorieterer bloggen for annet enn negleting. 

(random alert):MEN DERE!! DET ER SNART VINTER!!! OG JEG VIL HA SNØØØØØØØØ!! Jeg forventer at det er snø på julaften, og det pleier jeg å få! Intet unntak i år! 

 

Planer for i dag: 
sove lenge!  check
blogge! check
spise forkost
kanskje lese litt
se en film eller to
spise sushi til middag
fikse nye negler.

So far, so good! 

 

Ha en fin søndag alle sammen!

 

Helgens negler

.

Bildene er tatt med min iPhone, og ikke redigerte. Jeg har nemlig en ødelagt data og bruker en ganske dårlig og gammel pc til dette og dette kommer nok til å fortsette til jul. Tror ikke jeg tør å levere datan min på skolen. Stoler ikke helt på de som jobber på IT avdelingen der. Er bare 4 uker til hjemreisen. Så jeg overlever.

Dette er forresten en del det jeg vant gjennom en giveaway på Nailit.blogg.no

Fantastiske lørdag :D

.

I går stod jeg opp før sola. Morgenen begynte med at datan min døde litt. Men kom heldigvis på at jeg er litt bortskjemt og har en liten rød minidata liggende i skuffen. Så det er den jeg kommer til å bruke fremover. 

I går dro jeg til Oslo og var med en fantastisk herlig fyr hele dagen. Han åpnet dører, spanderte lunsj, kaffe og middag på italiensk restaurant. Følte meg nesten som en prinsesse :D Vi gikk MYE men det kjentes ikke på føttene. Vi gikk blant annet en tur på Operaen, Akershus Festning, en runde på Aker Brygge, og en tur ved et nydelig bygg som visstnok heter Trefoldighetskirken ved siden av et stort bibliotek der det var 4 store (joniske eller doriske, dere vet slike "greske") hvite søyler. Og vi satt vel ca to timer og spiste middag og koste oss. Dagen ble avsluttet med en del timer på Kristiania Bar og Kafè. 

Må bare gjenta at det føltes som om jeg svevde på en rosa sky hele dagen og føltes nesten som om jeg var ruset på noe. En helt fantastisk dag med en helt fantastisk og herlig fyr. 

Jeg tror jeg er forelsket. For i dag har jeg egentlig bare tenkt på deg og gått rundt med et glis, følt meg lett i hodet. Men som du sa så fint: "Whatever spell you put on me, it's working." <3 hihi

 

 

11:11:11 den 11.11.11

.

Om bare ca 15 minutter kommer vi til et tidspunkt som verden aldri har sett maken til. Det er dessuten et tidspunkt son bare kommer igjen i en annen form, og neste år får vi den 12:12:12 den 12.12.12. Disse to datoene og klokkeslettene kommer aldri igjen. Tenk så rart. Egentlig. Sekunder, minutter, timer, dager, måneder og år flyr forbi oss uten at vi ser noe til den siden.
Hmmm tenk på all den tiden vi har brukt og tenk på all den tiden som kommer!

En klok dame sa engang: det åpnes stadig nye dører for deg, du må velge å gå inn. Lukk heller aldri dørene bak deg helt, men ha dem på gløtt så du kan se hva som har vært og minnes det.

Tid dere, tenk noe så rart!

Fine ting i vente

.

Det er mange ting som skjer i morgen og på lørdag! 
I morgen har vi skole fra 12.15 til 15. Vi får vite resultatet av juss-innleveringen vi leverte på mandag. Og tenker det blir to timer med lesing før den tid, håper det i alle fall. Er veldig spent på hva resultatet blir.
På kvelden skal jeg storkose meg, skal lage biff, fløtegratinerte poteter, og løk/sopp saus vedsiden av, og så skal jeg se om jeg får bakt litt.

På lørdag drar jeg en dagstur til oslo. Gleder meg ganske mye til det. Litt handling av julegaver, men ellers bare kose meg, før jeg drar hjem til Lillehammer igjen for å dra på konsert.

Alt i alt tror jeg det blir en veldig hyggelig og koselig helg. Og som sagt gleder jeg meg masse, spesielt til alt det fine som skjer på lørdag.

På søndag forventer jeg dette:

image

image

 

vel ok. jeg kjeder meg nå. Tror jeg legger meg.. 

image(aaah..den gang da det var ordentlig barnetv)

Helgen var herlig!

.

Ja som dere skjønner av overskriften har jeg kost meg masse i helgen. I går hadde jeg kjøpt inn potetgull, et par cider og litt sjokkis og var klar til å kose meg med en film eller tre. MEN så fikk jeg det for meg å spørre på face om det skjedde noe. Og det var det jo såklart, og jeg ble invitert i bursdagsselskap på Vargstad studenthjem. Og da en annen vennine (som også bor på Vargstad) spurte om jeg ville hold henne med selskap siden hun ikke kjente så mange der, jaja så kunne jeg jo ikke si nei! 

Så da ble det fullt styr med super-rask rydding/vasking på rommet, en rask dusj og fiksing. 
I dag er jeg kjempeglad jeg ble med ut! Hadde det helt fantastisk herlig! Var på byen til de stengte. Spiste litt mat og hadde tenkt meg på nash med en liten gjeng, men det skjedde ikke. Men var likevel ute og vandret med koselige mennesker til klokka var nesten 5. Da måtte vi legge oss.

I dag har jeg egentlig bare sovet lenge og sett film og kost meg. Spist sushi og lakket negler.

Nå tenkte jeg å legge meg snart, må tidlig på skolen i morgen for å levere arbeidskrav samt å finne ut om vi har forelesning eller ikke.


Jeg har hatt et par øyeåpnere i helga, er mulig jeg sier litt om det senere. 

Har dere/du hatt en fin helg da? ^^ 

Siste innkjøp

.

På torsdag var jeg en liten tur på Strandtorget og fant disse godbitene: 

Hadde sett på denne fine kjolen på nett og ble overlykkelig da jeg fant min størrelse i butikken,
Julaften/nyttårs  kjolen er i boks! De hadde den i hvitt, lilla og mønster når jeg var der på torsdag. Og synes alle var fine, og så koster den 200 kr! 
 

Disse 4 lakkene fant jeg på Lindex. Det var flere nye Grafitti Nail Top - lakker fra Isadora der og de var nydelige så jeg måtte ha to farger som ser pene ut mot sort. Dessuten er det for tiden salg på alt som MNY sine lakker. fikk disse for 18 kr pr stykk.

For dere som husker det, så snakket jeg om å bestille fra Coastal Scents, men da jeg fant denne for 200 kr på Lindex kunne jeg ikke la være å ta den med meg hjem. Har testet dem ut siden torsdag(altså ikke spesielt lenge) men er veldig fornøyd sålangt. Fargene er godt pigmentert og vel, come on! SE på alle de fine fargene da! <3

 

Hva synes dere ?

Helgens negler - Galaxy

.

For første gang har jeg nå prøvd å lage stjerne negler --- fail. Men de er bedre enn de jeg lagde i går..
Neste gang skal jeg ikke lage så mange hvite prikker, tror jeg. Men bortsett fra det, er de kanskje ikke så ille.

Bildene er med og uten blits, og ja jeg er litt lat som ikke orket å fjerne søl, eller photoshoppe dem vekk :PTing skjer

.

Det er ganske mange ting som skjer om dagene. Og da blir den tiden jeg har alene, gjerne brukt i senga med datan på fanget.

På mandag var det mange ting som skjedde. Var på skolen noen timer før jeg besøkte Specsavers og fikk bestillt brillene jeg skal ha og betalte mange penger for dem. Linn (ei venninne som bodde i Lillehammer i fjor) kom på besøk til oss. Hun og Marius lagde grøt på kjøkkenet mitt og vi koste oss med det som ikke var brent. Forresten står enda den store kasserollen i vasken fyllt med vann slik at det muligens går an å vaske den en dag. Men vi hadde det veldig koselig og avsluttet kvelden med en liten tur på Toppen Bar før vi fulgte Linn på toget som skulle ta henne ned til Oslo.

Tirsdag var jeg på skolen og var flink student og jobbet med arbeidskrav/oppgave fra klokka var halv 10 til den var 15. Da måtte jeg hjem og spise middag så jeg ikke døde når jeg skulle trene senere på kvelden. Og jeg følte meg særdeles flink etter 20 min på tredemølla og 15 min på sykkel pluss styrketrening! Da jeg kom hjem hang jeg opp klær! 

I dag dro jeg på skolen kl 10 og var der til vi var ferdig med forelesning kl 16.45. Lagde nomnom middag og har vel egentlig bare sittet her siden. Er skikkelig trøtt og vil egentlig bare legge meg..

Likevel har jeg blitt bortskjemt med sosiale begivenheter og har derfor lyst å dra på kino eller finne på noe, selv om jeg kanskje bare skal legge meg om noen timer for så å klare å være flink student i morgen og på fredag. 

 

hits