oktober 2011

This is Halloween (bilderas)

.

SÅ etter mye styr ble jeg ferdig med forberedelser. Begynte med mekking av jellyshots (sitron og blåbær) klokken 11 på morningen. Og hver eneste en ble slukt av glupske gjester. Da klokken nærmet seg 17 kom min gode venn Einar Magnus for å hjelpe meg med de siste forberedelsene(creds til han for opphengnig av flaggermus, tenning av stearinlys, opphenging av  lys ute i treet og uttaking av muffins) Dessuten lagde han middag så vi fikk noe å spise før morsomhetene kunn begynne. TAKK, til deg om jeg ikke fikk det klart frem i går :) 


Elsket denne! Han står fremdeles ute ved innkjørselen og passer på^^


Noen som skjønner hva Einar har kledd seg som? 


On the outside looking in. 

Før folk kom så det slik ut. 


Meg og Hanne(ei som går i klassen min)


Linda og Vibeke. To awesome jenter! Heksen og hennes syreskadde venn^^

Har flere bilder av folk, men det folk jeg ikke kjenner, sånn egentlig, og har derfor ikke "retten" til å legge ut bilder av dem og kan ikke spørre om tillatelse siden jeg ikke kjenner dem, så jeg unnlater å legge ut noen. :) 

Ellers var det en fantastisk kveld! Var mange mennesker innom hos meg og trodde aldri i livet at det skulle være så mange der egenltig og at det skulle bli så bra! *nikke fonøyd* 

Nytt smykke

.

Jeg har glemt å fortelle dere noe helt herlig! 

På onsdag opplevde jeg noe fantastisk. Min klassevenninne Susanne hadde med noe til meg. Moren hennes har nemlig en kompis som er gullsmed. Og han lagde disse og lurte på om Susanne hadde en venn eller venninne som drev med boksing. Og da dukket jeg visst opp i tankene hennes. :D 

Jeg elsker dem! De er helt herlige! *føler seg heldig*  Men nå skal jeg snart sove. skal prøve å stå opp før 11 i morgen ;) hehe vi får se hvordan det går. NATTA! 

Halloween - so far so good!

.

Dette er hva jeg har hatt i tankene den siste uka, sånn for det meste i alle fall og har brukt noen timer på å tenke, fundere og sette mine planer ut i livet. I morgen skal jeg ta bilder av hvordan stua blir seende ut og skal som sagt prøve meg på gresskar-skjæring for første gang(se bildet nederst for hva jeg har tenkt å prøve på). 

I morgen får en lang dag med mange ting å forberede til festen, skal blandt annet lage to typer geleshots, muffins eller brownies, skjære gresskar OG pynte stua. Må jo bruke i alle fall en time på spising og en time på selv-pynting. Men det blir nok ikke før utpå kvelden. 

SÅ hva synes dere så langt? ;) Jeg gleder meg som en unge! (apropo unger, håper det kommer noen på døren i morgen og spør om snop hihi) 

 

Briller, vasking og design

.

I dag har det skjedd ganske mye. Jeg har vært på forelesning om NAV systemet og gjort unna litt skolearbeid/lesing. 

Jeg har vært hos Specsavers å fått testet synet mitt.. det var mye dårligere enn jeg trodde det kom til å være.. 
Fikk nemlig beskjed om at musklene i øynene mine er for svake til å klare å fokusere ordentlig. Så nå skal jeg gjøre øvelser hver dag *holder en finger opp på armlengde foran øyet og beveger den sakte mot øyet til jeg ser dobbelt* og helst tre ganger hver dag. Dette skal visst trene opp øynene mine. Jeg må dessuten ha proggresive briller og gjerne et par lesebriller også. Og jeg ser jo absolutt at det vil være gunstig å ha begge deler, det er nemlig veldig vanskelig å ligge å lese med proggresive briller. 

Da jeg endleig kom meg hjem, skrubbsulten og sliten laget jeg middag og har ikke hatt noe energi til overs. Men fikk utrolig nok et energikick sånn for en times tid siden(det er over nå og jeg er sliten igjen) men jeg brukte det til å rydde og vaske rommet mitt. *ser på alle hybelkaninene som søker tilflukt under senga* *ler* Det var godt å fikse det. Fikk lagt sammen klærne jeg hadde til tørk også.. *stolt*

Og som dere kanskje ser, er jeg helt ferdig med designet mitt! og jeg er ganske fornøyd! Fant ut at jeg ikke gadd å lage halloween design som jeg gjorde i fjor. Dette mest fordi jeg ikke har noen fine bilder av meg selv annet enn de jeg har brukt i dette designet. 

det får være nok bla bla for i dag. I morgen har jeg mange ting å gjøre!! 

Hva synes dere om det nye designet mitt foresten? Nytt design på bloggen!

.

Men det er foreløpig.. er ikke helt fornøyd ennå. men skal bli bra til slutt! orker ikke nå i kveld. 

Helgens negler.

.

Må si jeg liker den metalliske blå godt. Men den er allerede begynt å flasse en del, det er ikke så gøy. Men det er Depend da, så hadde ikke de store forventningene. 

Holder dessuten på å tenke ut et nytt Halloween innlegg til dere. Stay tuned!  

Lurer på...

.

Om det er noe dere ønsker å se her på bloggen? 
Noen negledesign dere ønsker jeg skal prøve meg på eller noe sånt..
Flere Halloween innlegg?

I dag skal jeg forresten handle inn litt mer ting til Halloween og tenkte å vise dere mine funn senere i dag.

 

Hva tror dere?  

Dagens søte og dagens gode gjerning!

.

Scenario: 
Kommer endelig frem til kassa etter å ha kjempet med kjøpetrangen gjennom hele europris. Foran meg i køen står en liten gutt. Han har Vepsebol(dere vet sånn nomnom godis) og en femtilapp. Han må ha vær litt før og prøvd å handle for da kassadama slo inn det han skulle ha, ble det 54 kroner. Han ble kjempelei seg og jeg kunne se at han var fortvilet over å måtte velge bort litt av helgegodtet sitt. Da plutselig! *insert fanfare* Kristine kom til utsetning med sine fantastiske småpenger! Jeg gav han nemlig 4 kr så han slapp å bytte bort noe ^^

Han var så søt ^_^ 

måtte bare fortelle det! 

(bilde=Link til bildets eier.) 

Ubestemt.

.

Har hatt en veldig blandet dag! Var vel på skolen fra 10 - 15 før jeg gav opp og tok bussen til sentrum. Der hadde jeg et mål: Kjøpe middag, kjøpe en sort neglelakk og en(BILLIG!) stripete genser(til kostymet mitt). Og jammen fant jeg ikke alt sammen. 

Da jeg endelig kom hjem hadde postmannen lagt noe fint i postkassen min og det viste seg å være det jeg vant i giwawayen hos Nail-It som var kommet! HURRA! Fine ting! Det var pakket inn i silkepapir i fine farger og jeg gleder meg til å teste dem ut. 

Siden jeg ikke fikk gjort det jeg ville på skolen tok jeg igjen ved å vaske huset (les:etasjen) som består i stue, kjøkken, bad, gang pluss rommet mitt(to andre sine rom også da, men det får de vaske selv, hihi)

Og nå nettopp fant jeg ut at jeg er en av vinnerene i Nilenna sin giweaway der jeg vant denne: Pen! Ikke sant!! :D 

I morgen begynner vi på skolen TIDLIG!!! 08.15!!! GALSKAP!!  men jeg skal gjøre opp for det med å lete etter ting jeg kan bruke å pynte stuen med neste helg.(Halloween <3<3) 

Bortsett fra dette går jeg litt i surr om dagene.. klarer ikke helt bestemme meg for det ene eller det andre.. jeg bare går i svime liksom.. Usikkerheten har en tendens til å overstyre meg noen ganger.. Hadde en rimelig crappy trening i går, oppnår ikke det jeg hadde trodd(da snakker jeg ikke om vekttap eller noe sånt, men mine egne prestasjoner) Kroppen min svikter meg. bais. 

Men så ser jeg noen klipp av Supernatural (funny moments) og så er plutselig verden litt lysere. 

Men altså, god natt alle søte! 

Helgens negler del 2

.

Hadde litt lyst å teste denne teknikken - gradient/svamping. Og syns det gikk bra til tross for at den sorte lakken ikke ville samarbeide i det hele tatt. Memo til meg selv.. kjøp ny sort lakk! Nå skal jeg se seneste episode av Supernatural før jeg hopper i loppekassa. Skal nemlig være flink student i morgen å dra på skolen selv om vi har studiedag/fri. :D 

Jeg vant! (pluss er med i ny konk)

.

Husker dere jeg nevnte givaway hos Nailit ? Vel jeg vant! Jeg som aldri vinner noe som helst! hihi Gleder meg så sykt til å få ting i posten! IIIiiih! 

Men ja, jeg er med i enda en konkurranse nå. hos http://heidilarsenmakeup.com! 

Hun er en sykt flink makeupartist og negledesigner. Hun gjør blandt annet nydelige looks både til hverdag, fest og ikke minst kostyme relaterte looks. En av mine større inspirasjoner, spesielt i disse Halloween tider. 

Litt av det hun er så flink til ^^

Helgens negler - Ice Cream

.

Skikelig sukkersøte negler denne gangen. Har lenge hatt lyst til å prøve et is design. Så i dag gjorde jeg akkurat det.

Hva synes dere?Fantastisk hårkur.

.

Nok en gang finner jeg ut at Lush produkter er fantastisk!
Dere vet kanskje at jeg tok permanent for ca 2 mnd siden. Nå er håret mitt blitt ganske tørt og slitt. Men sist jeg var i Oslo kjøpte jeg med meg denne i håp om at den kunne redde krøllene mine fra å tørke inn. Og det er akkurat det den har gjort. 20 minutter 2 ganger i uken.  Den skal visst gjøre håret blondere også, eller i alle fall gi det mer glans. 

Flere som har prøvd den? 

Marilyn: 

 

(kommer forresten et innlegg om helgens negler veldig snart so stay tuned.) 

en sånn dag

.

I dag er en sånn dag. Få ting går rett, tankene surrer i hodet mitt og jeg vet hvorfor. Sitter på skolen og prøver å lese. Har lest kanskje 7 sider til nå.. 2 timer.. Har mest lyst til å dra hjem..Sitter jo nesten bare å stirrer ut i luften uansett.. 

Det er en sånn dag det føles tryggest å ta på sort kåpe, store sorte boots, rød lebestift, stort headsett og vandre rundt i byen. 

Kjenner jeg trenger å være kreativ i dag. (Er mulig jeg endrer på designet mitt..) Få utløp for litt andre ting. Dessuten er det trening i kveld og det er alltid gøy, da får jeg jo slått/sparket litt fra meg og tenkt på andre ting. 

(Drømmer seg vekk til varme sommernetter på stranda hjemme i Sigerfjord, der eneste selskap er bølgeskvulp, måkeskrik og solnedgangen) 


Lange negler? eller sliter du med at de knekker?

.

Tenkte jeg skulle tipse dere om denne på morgenkvisten. Jeg har lenge lenge hatt skjøre negler som knekker hele tiden og fliser seg. Men så var jeg og tittet på Lindex og der hang det mange ulike produkter fra Sally Hansen, hadde brukt opp min forrige base-lakk, så jeg kjøpte denne med meg hjem.

Jeg har ikke vært plaget med verken knekking eller flising siden. Og har vel hatt den 30 dager.. tror jeg. Uansett så anbefaler jeg denne. Jeg bruker den som base OG topplakk hver gang jeg lakker neglene. men det står på flasken at man kan bruke den akkurat som den er. 

 

Dessuten har jeg forelsket meg i den matte topplakken til GOSH. det er den jeg har brukt på det forrige designet mitt. Den funker SÅ mye bedre enn Isadora sin pluss t man får mer for pengene. 

Dette er IKKE et sponset innlegg, jeg ville bare dele denne oppdagelsen med dere. 

Det var sånn kjapt. Håper det kan være til hjelp.

Ha en flott dag alle sammen! 

~Nilenna~ har giveaway på bloggen sin.

.

Denne søte alven har giveaway på bloggen sin som snart blir 1 år! 

Du kan "vinne" nydelige smykker og ringer.

Bildet er lånt fra bloggen hennes og fra photoshooten "Soft Wind" 

Helgens negler.

.uredigert og fort gjort. Rosa, av alle ting, og med GLITTER!! Har brukt to rosa glitterlakker, en med hvitt glitter og en med rosa glitter. Og ringefingeren fikk være matt. 

Fornøyd ^^

Skogstur med kamera og stativ - Del 2.

.

Som lovet kommer nå del 2 av bildene jeg tok for en drøy uke siden. 

Dette bildet er IKKE redigert annet enn å legge på signaturen min.Fine soppene, tenk å være bitte bitte liten og måtte hoppe fra den ene til den andre. hihi

Markjordbær i september
 


Skogen fra frokeperspektiv. Trærne er enda større når man er liten.

 


Nydelig fargespill! Gatelangs i Lillehammer. Fine byen min <3

Var virkelig en av de fineste høstdagene jeg har vært borti. 20 grader. Folk som slukte den siste sola før høsten virkelig slår inn. Småbarnsfamilier på tur. Solbrille kledde mennesker. Is-spising og kafè sitting med kaffe drikking.

Hva synes dere? 

Coscon

.

Helgen som var var jeg i Oslo og slo to fluer i en smekk. Innflyttingsfest OG Coscon = <3 
Jeg tok ikke bilder. Det sugde, men jeg hadde ikke tid!  MEN jeg møtte fantastisk mange flotte mennesker!
Koste meg STORT! Det var mitt første con, men absolutt ikke det siste! 


Nemi, The Queen of Hearts and The Mad HatterThe Queen of Hearts, Rapunzel with Pascal and Captain Amelia(Treasure Planet) 

Herlige jenter<3


The Queen, The Hatter and Alice ^^


JA jeg står helt likt på begge bildene! KJEDELIG!!! Men det er slikt som skjer når man står på samme sted begge gangene.

 

Skogstur med kamera og stativ - Del 1.

.

Til min 21 års dag fikk jeg kamerastativ hos mamma, pappa og Håkon. Og forrige torsdag ble det plutselig en sommerdag i Lillehammer, så DA tok jeg med meg mine venner Kamerastativ og Canon 400D og gikk en tur opp mot OL-anlegget. Der fant jeg en fin fin skog. Deilig å utforske litt i byen man bor. 
 

Her lekte jeg litt med photoshop. *fine skogsfeene* Men ja det er det samme bildet som litt over her, men litt mer redigert.

Vet ikke helt hva jeg syns om signaturen min, men tror kanskje jeg liker den. 

Holder på å redigere flere bilder fra samme tur, så forvent et bilderas om ikke så mange dagene.

Maleri - Innflyttingsgaven til mine venninner

.

Sitter å redigerer bilder fra min lille fototur i Lillehammer, samtidig som jeg hører på/ser på Ringenes Herre, men trenger egentlig ikke se på for jeg har sett den så mange ganger men liker lydene. 


Noen av dere har kanskje fått med dere at jeg var i Oslo på fra fredag til lørdag. Fredag var det innflyttingsfest hos mine søte venninner Simone og Linn. Hadde vært der en gang før og syntes veggene deres var så tomme. Så jeg malte dette. Det er vel 40 x 40 cm tror jeg. 

Hva synes dere? 

Cosplay neglene

.

Siden jeg var The Queen of Hearts måtte jeg såklart ha negler som passet.  Dette ble resultatet.Givaway hos Nailit!

.

En av neglebloggenene jeg følger har givaway. http://nailit.blogg.no/1317496432_giveaway.html 

Du kan vinne:
- 1 x Rhinsetone hjul
- 1 x Perle hjul
- 1 x Bullions hjul
- 5 x Dotting toolsAlt dette er ting jeg IKKE har, utrolig nok, men ønsker meg. 

Flere enn meg som melder seg på her?  

hits