august 2011

Helgens negler nr 2 - korsett design

.Helgens negler.

.Vind i høst-trær

.

Tenkte jeg skulle melde meg på konkurransen til Tonje. Temaet er vind, så det er ganske åpent. 
Man kan vinne en av to nydelige ringer. Den blå er absolutt nydelig og den grå er veldig fin den også ^^
 

Bildet jeg har valgt er fra høsten 2010. Så utrolig mange fine farger, varmt i lufta og trærne svaiet i høstbrisen. 


Konkurransen avsluttes i morgen, så det er siste frist for å melde seg på i dag :P

*krysser fingre og t(r)ær*
hihi 

Rolig kveld - Stemningsbilder

.

Sitter her i senga. Nattbukse, brillene på nesa, dyna nesten opp under nesa, rolig musikk i ørene, bok på knærne, og noen stearinlys rundt om i rommet. Kjenner det er digg å bare slappe av. 
God natt alle sammen! Og lykke til på første skoledag i morgen til alle dere som har det.  

Helgens negler nr 2

.

Ikke mitt design, men min tvist på designet. Kom over det på Deviantart  og da måtte jeg prøve det :) 
Er ganske fornøyd. I og med at jeg aldri har laget verken skyer eller øyenstikkere på neglene mine før.  


Hva synes dere? ^^ 

Helgens negler.

.


OPI Big Apple Red, GOSH Matt effect top coat. to lag med begge. 

Pakke i posten!

.

Da var høstens nødvendigheter kommet i posten til meg <3 Fikk to små vareprøver, den ene var Noubar såpestykke og den andre var en barberkrem som heter Prince Triple Orange Blossom. Jeg gleder meg til å prøve de to nye shampoene og ansiktsrensen jeg har kjøpt. 

Noen andre som har fått fine ting i posten i det siste? ^^ Dagens innkjøp

.

Har lenge tenkt på dette, og i dag fulgte jeg magefølelsen og kjøpte meg en iPhone 4!!! Nå er det sånn at jeg har hatt netcom, så jeg bytter nå til Telenor igjen. Men det tar 10 dager til jeg kan begynne å bruke den. Siden ting må flyttes fra netcom til telenor. Jeg gleder meg til å bruke den!
disse to plaggene måtte jeg bare ha. Har ønsket meg et slikt skjørt lenge lenge og genseren.. vel striper <3 

Noen flere som har iPhone 4? Gi meg gjerne tips og tips til ulike apper jeg kan laste ned når den tid kommer. 

Nytt Hår ^^

.

Noen av dere husker kanskje at jeg skrev et innlegg om at jeg ville ta permanent? Vel jeg har gjort det, gjorde det mens jeg var på ferie i Mo i Rana. Jeg er superfornøyd. De er akkurat passe krøllet og ikke noe som ligner på puddel engang ^^ 

Dette kommer jeg til å gjøre igjen! 

Siste nytt! Tilbake i Lillehammer!

.

Hei folkens! 
Jeg ankom Lillehammer i går ettermiddag. Med buss, fordi vannet ikke liker jernbanen lengre og har slukt den. men helt greit det altså, så lenge det gikk an å komme seg frem med buss.

Da jeg kom frem hadde Lillehammer bestemt seg for å bygge om litt. Skysstasjonen var nesten ugjennomtrengelig med mine to kofferter på slep. Var bare masse masse grov grus og planker for å komme seg inn. Etter alt slitet ned til huset oppdaget jeg en Glavabil (les: GLAVA ISOALSJON) i innkjørselen vår. Så jeg måtte drasse koffertene rundt huset for å komme inn. Glavafolkene har boret hull i hele huset vårt, fyllt i glava og dekket hullene med runde knotter. (fikk ett innfall om å male alle knottene sorte. Tenk! Et hvitt hus, med sorte PRIKKER!! SÅ gøy! Da kunne jeg ha sagt: "Jeg bor i det prikkete huset nedfor skysstasjonen") 

Etter mye om og men, dro jeg til HiL (Høgskolen i Lillehammer) for å se Ida Maria konserten. Det er nemlig fadderuke og det betyr fyll, tull og moro med masse masse fine folk! Konserten var kjempebra og stemningen var på topp. Og byen neste. I kveld er det Piratfest og i morgen Bar til Bar runde. Kan ikke si annet enn at jeg gleder meg.

Nå i morges våknet jeg kl 07.20 av at Glava folkene var kommet tilbake for å jobbe mer på huset. GØY!!! (les:ikke gøy).. og bilen deres står liksom rett ved hodet mitt. og den duret helt til klokka var 10. Nå hamrer de bare. Så jeg har ligget og døst med musikk i ørene fra tidlig tidlig i morges. 


 

Da stakk jeg igjen. Skal ned å handle nødvendigheter + litt shopping ^^ 
Snakkes!! 


hits