juni 2011

Helgens negler.

.

Jeg har liten blogglyst for tiden. Dessuten gjør jeg ikke noe annet enn å jobbe å sitte på data eller se film. 



H&Ms Nice N'Naughty med GOSH matt topcoat

Før og etter bilde

.

IKKE REDIGERT:

 

TO REDIGRTE BILDER: 









Hvilket bilde liker dere best??
Før eller etter jeg redigerte? 

sommerferie = jobbing = minipause fra bloggen

.

Kommer ikke med noen ordentlige blogginnlegg om dagene. Jeg begynte som dere sikkert har fått med dere på jobb forrige fredag og jeg er ganske sliten når jeg da kommer hjem. Og vil heller bruke tiden min med venner og familie. Også har vi hatt nydelig vær den siste uka, (med unntak av denne uka da vi har hatt regn og skyer og tåke) 

Nå sitter jeg å slapper av. Var på jobb til 23 i går, og venter på å ha samme vakta i dag (16-23) I morgen blir det tungt å stå opp kjenner jeg allerede nå, da har jeg tidligvakt (9-17)

Har ikke noe som helst å fortelle... blablabla. har heldigvis noen tidligvakter og mellomvakter så jeg har kveldene fri. SÅ dere hører nok ikke noe mer fra meg før kanskje fredag.  

Ellers kommer Ringenes Herre Triologien utvidet versjon på Blu-ray den 28 juni i Norge. 
JEG GLEDER MEG!!!!!  







Dagens morsomme - Panteautomater og turister.

.

DETTE SKULLE EGENTLIG PUBLISERES I GÅR KVELD, MEN BLOGG.NO VAR DUST. 

Har dere lest dette allerede kanskje? I det ene øyeblikket er det som om innlegget er blitt publisert selv om jeg slettet det fra akrivet i går.. Har dere lest der allerede?? 

Turister på Rema 1000 begynner snart å bli gøy. 
Da jeg kom på jobb i formiddag kl 12 var det mye å gjøre. Det var en stor haug med flasker som skulle sorteres, masse kunder i kassa og MYE frukt og melkevarer å sette på kjøla. 

Det plinger fra kassa, jeg går ut for å hjelpe til, men er noen sekunder for sen og en av mine kolleger hadde kommet meg i forkjøpet. Dette hendte noen ganger på rad mens jeg holdt på å stable flasker. Siste gang jeg gikk ut derfra for å løpe i kassa ble jeg stoppet av et par turister. De lurte på hva pantemaskinene var for noe. Det hadde de ikke sett før.
"So you buy bottles, and you pay 1 og 2 extra kroner for pant, and when you put it in this machine, you get them back? Am I right?" Jeg svarer, "Yes, that is correct!" "So people collect them from the gound also, we have seen that people pick them from everywhere. Thats why its so clean everywhere!! I see. Its brilliant to resycle the bottles and get some money back!"Jeg smiler og ler litt, men syns det hele er veldig gøy. 

"So is the machine big?" "Yes its quite big" "Can we take a picture of it?""Yes you may." Svarer jeg og åpner døra bak til panterommet. Syns egentlig hele situasjonen er ganske humoristisk. Et par turister som aldri har sett en pantemaskin og vil ta bilder av "min" maskin. Så jeg viser dem hvor, og damen er ganske entusiastisk mens mannen virker litt brydd og syns kona virker litt påtrengende. Han holder litt tilbake. Hun går inn i rommet, kommenterer at maskinen ikke er så stor som hun trodde."But what happens to the beer cans?"  "Well the machine crush them and puts them in separate bags."De tar hver sine bilder av maskinene og går fornøyd ut igjen. 

Syns dette var ganske gøy, og jeg humret litt for meg selv da jeg gikk tilbake til flaskene på bakrommet. Hvem hadde trodd at pantemaskiner var så spennende?? hihi 

I disse sommerdager har folk kjøpt store mengder brus og øl, dette resulterer i at de må kvitte seg med de mengdene de har hjemme. Da blir det mye å gjøre for oss på lagrene på matbutikkene. Men jeg liker faktisk å sortere flasker. 

Noen som jobber på butikk der de har opplevd noe morsomt eller fått rare spørsmål?

 


Nå skal jeg endelig se siste episode av Game of Thrones før jeg hopper i senga <3 


Sommerbilder del 2

.

Tenkte jeg skulel vise dere noen av bildene jeg har tatt den siste uken.
Hva synes dere? 



















Åh dere altså ^^

.

Det er litt digg å logge seg inn her og se at det er 10 fantastiske mennesker som er innom bloggen min selv om jeg ikke skriver noe som helst på noen dager. Da får jeg litt dårlig samvittighet for at jeg ikke blogger, men sånne er det når man plutselig får et liv når det blir sommerferie ;) Har gått turer i skogen, på stranda, kjørt turer, begynt på jobb igjen(i går og i dag 6 timers vakter) og skal jobbe hele neste uke. 

Men hei, jeg klager ikke! Jeg får penger om ikke så lenge, og DET liker vi! Da kan jeg kjøpe meg en stråhatt og betale regninger ;) 

Dessuten har vi nydelige dager her i nord. ikke en dag under 20 grader ;) hihi 

Bildet er mitt og tatt nå i sommer ;) 

Sommerbilder del 1

.

Jeg elsker sommerferie og Vesterålen <3 Men er det noe rart da når vi har så fantastisk vær? hihi



Bildene er fra samme dag. De er tatt gjennom tog og buss vinduer. 






Sommerferie!

.

Jeg kom hjem i går rundt kl 14. Da var jeg nesten død... 
Det er så sykt varmt her nord nå!! Så døde litt av det. 
Ellers døde jeg nesten av sinnsyke dotter i ørene. Trodde seriøst at hodet mitt skulle eksplodere på flyet! Men heldigvis var flyvertinnene snille damer og hjalp meg. Fikk piller, nesedråper(for å åpne nesen såklart) og to plastikkglass med vått, glovarmt papir i for å dempe trykket i ørene (så skikkelig bra ut å holde to glass over ørene. men det funket som f*en!), et glass vann og papir. Snille damene. 

Da jeg kom hjem sov jeg i mange timer før jeg klarte å leve igjen. Og da oppdaget jeg at det var veldig hyggelig å ha familiebesøk fra Mo i Rana. 

I går gikk jeg kveldstur (da jeg endelig våknet fra de døde) ned på stranda og moloen/kaia med mitt kjære kamera og mammas sykkel. Tok masse fine bilder som dere skal få se i løpet av uken og hørte på masse fin musikk. Jeg sang og danset over steinene. Jeg elsker Sigerfjord om sommeren!!!

I dag har vi sittet på plattingen og blitt brune og litt solbrente. Så da min bror kom hjem fra jobb og pappa og onkel kom fra fisketur, dro vi ut til Nykvåg (samme stranda som jeg var på i påsken) Der blåste det helt syyykt, så vi snudde og kjørte en annen plass der vi kunne fyre opp grillen og grille elgkjøtt, ostepølser og champignon. 

Nå har vi spist deilig hjemmelaget pizza til kvelds. Resten av huset er gått til sengs, men jeg ville oppdatere dere litt så dere vet at jeg ikke er død.

Jeg liker å ha sommerferie.

Så vet dere det.

Flere som har fått ferie ? 
 





 

Sol, Egon, pakke i posten = fine dagen!

.

I dag er det helt fantastisk vær. Lå ute på plenen i 2,5 timer sammen med jentene jeg bor med. Og jeg fant ut at jeg trenger en sterkere solfaktor, hehe. så da klokka ble 16 stakk jeg inn, dusjet og slappet litt av før jeg ble hentet av ei i klassen min og vi dro på Egon og spiste en bedre middag. Har ikke så mye annet å fortelle. 

Ble ikke noe lesing i dag, selv om jeg prøvde. Men er heldigvis ikke noe stress med det. Nå har jeg tenkt å slappe ennå mer av og ta livet helt med ro og se en film eller to. Så håper jeg på å lese i morgen. Har ingen planer i helgen heller, men så er det bare noen dager til ferien starter ^^

Bortsett fra sol og avslapping har jeg fått pakke i dag. 

Sånn ser jeg ut i dag forresten :P

Dette kom i posten i dag: (bildene er lånt fra bloggen hennes)










Har dere hatt en fin dag ? 
Vært ute i sola ? 

vannmelon negler

.

Er ikke så mye å skrive egentlig. Nok et sommerlig design ^^  











hits