mars 2011

Inspirert!!!

.

Noen ganger glemmer jeg hvor sinnsykt geniale Green Day er, og når jeg nå har skaffet meg Awesome as F**k, så husker jeg igjen hvor inspirert jeg blir av dem! These guys are so awesome it hurts!!! 

Jeg tror jeg skal male litt i kveld! I alle fall finne noe jeg kan male! 

Ymse Inspo + 3 bilder jeg har tatt :D Gjett hvilke? Nå er det ikke lenge før jeg skal ta kveld. Må sove godt i natt, i morgen er det ski/ake dag i barnehagen og jeg skal være fotograf for skigruppa, 

Helgens negler.

.Pakke i posten??

.

Neida.... ikke helt. Dere husker nok at jeg ventet på en pakke fra Lush?! vel.. nå har det seg sånn at adressen ble feil, så den ble sendt hjem til mamma og pappa.. langt der oppe. Og der nede er hvor jeg bor nå.

Mamma ringte meg på skype for å vise meg hva jeg hadde fått og sa at Happy Hippy ennå ikke var kommet, men at den skulle ettersendes. Og da var det like greit at den ikke kom hit, siden det ikke var så mange produkter jeg kan bruke her (ikke noe badekar nemlig).

Heldigvis er det nå nøyaktig 3 uker til jeg er hjemme. Og det kjenner jeg blir digg!Sola skinner, det tiner. En liten oppdatering.

.

Det er meldt pent vær hele uka. Det vil si at det blir digg å være i barnehagen denne uka. I dag har vi vært ute fra halv 10 til 16.30. Bare vært inne og spist. Og jeg må si, jeg koser meg i praksis. Kan ikke si så mye på grunn av taushetesplikten. Og jeg skulle gjerne vist dere bildet av de flotte snømennene vi laget i dag, men siden ungene er med på bildet, har jeg ikke lov til det. 
Det prikker i ansiktet og jeg er varm. Det kjennes at jeg har vært ute i dag ja. Deilig!  Når jeg gikk hjem var det mye bar asfalt og gjørme over alt. Deilig vårvær i Lillehammer om dagene!

Over til noe annet, jeg fortalte at jeg har bestilt en pakke fra Lush. Nå i går tenkte jeg at jeg skulle sjekke når den kom hit. Men da så jeg at jeg har klart å skrive opp to ulike adresser på personopplysnings siden på nettet. Derfor kan det hende at jeg ikke får pakken før påske, når jeg skal nordover til mamma og pappa. Men det gjør egentlig ingenting. Da bruker jeg ikke opp produktene med en gang. og jeg slipper å dra på det oppover :P Men vi får se hva som skjer, men jeg har mine tvil.

Ellers var jeg ute en liten tur med en jeg møtte den første helga i mars. Vi har sett på film og tv i helga og slappet av. Og også her får vi se hva som skjer.

Men våren er en fin tid! Om 11 dager er det april!!! SHIT!! Tida går så sykt fort! Er snart halvveis i praksis allerede og snart er det påskeferie på meg! 

Og med det ønsker jeg alle en fin uke!

Slenger med et bilde fra Central Park fra i fjor vår.
 

Pakke på vei!

.


Jeg kan ikke si annet enn at jeg har brukt ganske mange penger her. Siden jeg skal hjem til påske om en måneds tid, så vil jeg ha litt godsaker å prøve i badekaret. Og mange andre godbiter jeg har hatt lyst å prøve.

Dere skal få se alt når jeg får det!

Happy Hippy i 500g flaske, så har jeg for alltid (egentlig ikke men del føles sånn) 
Up Ypu Gets fordi jeg elsket den!
Pluss to små gaver til min mamma og min lillebror (som ikke er så liten, han blir faktisk 18 år i april og skal kjøre opp snart)

hits