februar 2012

Nytt design + Filmmusikk

.

Jeg er veldig inne i en Ringenes Herre, Hobbiten og Tolkien periode nå. Musikken til Howard Shore (Howard Shore ? The Lord Of The Rings - The Return Of The King - The Complete Recordings) står på nesten døgnet rundt her. Er helt utrolig nydeli musikk <3

Og så følte jeg for litt forandringer her også. Mulig det kommer mer etterhvert, hvem vet. Tenker meny under header og fjerne sidemenyen osv. men vi får se om jeg gidder nå når jeg egentlig har andre ting å gjøre.

Er forresten Alan Lee som har laget de to bildene i headeren. Han er virkelig en kunstner <3 

Hva synes dere? ^^  

 

** Har du et spesielt forhold til en film? 
*** Eller har du noe filmmusikk du virkelig liker?  

Prosjekt!

.

Hei! 
Grunnen til at jeg blogger så lite er at jeg holder på med et prosjekt. (Tror kanskje jeg har nevnt det før)
Det er en god del arbeid med dette og det er det jeg bruker dagene på. Det er redigering av bilder og bygging av facebookside og blogg.

Jeg vil ikke si så mye ennå, annet enn at det er kjempespennende og at det er kreativt. Det er foreløpig bare Stian, foreldrene hans og noen ytterst få andre som vet hva jeg holder på med. hihi.

Ble dere nysgjerrige nå eller?

 

bra.. :P

 

Nå skal jeg ut i det fine milde været vi har i Lillehammer i dag. er hele 4/5 plussgrader! Og jeg kjenner det skal bli godt å få vår. Er bare noen dager før vi er kommet helt til mars måned og det er jo den aller første vår-måneden. hihi

Snakkes!  

Fine dagene.

.

Nok en gang, jeg har det utrolig bra! Men det er ikke mye å fortelle. Jeg er i Lillehammer denne helgen både for å møte litt venner, sove i en skikkelig god seng, finne litt flere ting jeg trenger på hybelen på praksisplassen og litt slike ting. Type litt varme klær, skolebøker, kamera og en liten koffert. 

Og ikke minst, internett, sweet internett! Laste ned filmer og serier før jeg reiser tilbake til Reinsvoll. 

Var ute i går og i dag slækker jeg totalt med fin musikk, lys som dufter eple og minner meg om sommeren som ikke er så fryktelig langt unna. Time på time med Ringenes Herre extended edition på dvd. Lese fine blogger og samle inspirasjon og krefter før en kort uke i praksis. 

Tenker på fine ting jeg kan finne på sammen med kjæresten i uken som kommer, reiser nemlig til Ås på torsdag etter jobb og skal være der til og med 14. februar. DIGG!!   
GJETT om jeg gleder meg! 

Slik ser jeg forresten ut om dagene. Og om jeg får si det selv, så er det utrolig deilig å ha den naturlige hårfargen tilbake. Nå vil jeg bare spare og spare til lengre hår. Jeg har det fint for tiden. Kan ikke be om noe mer. 
Nå venter jeg på våren og en varmere sol. Men jeg elsker vinteren og alt den byr på. 

Dette er utsikten jeg har fra hybelen min på Reinsvoll. 5 minutter etter jeg tok dette fikk jeg øye på min pelskledde, langhalede lille nabo som hoppet opp gjennom trærne dere ser her. Nøtteliten <3 hihiNå skal jeg fortsette å nyte helgens siste dag før jeg setter nesen mot Gjøvik og Reinsvoll i morgen. 

Håper alle har det bra og at dere koser dere i helgen.  

Helgens Negler

.hits