januar 2012

Helgens Negler

.

Har lekt meg med dotting tools igjen: 
ute i praksis!

.

Som dere sikkert skjønner vil det bli lite blogging på meg denne våren. 
Blir kanskje noen få innlegg, men satser ikke på det helt store. Jeg er nemlig flyttet inn på hybel på praksisplassen min og her er det ikke (egentlig) internett. Atm "låner" jeg av en av dem som bor her på hybel-huset. Føler meg både heldig og litt slem på samme tid. hihi 

Må bare fortelle at det er helt nydelig her jeg er. Vil egentlig ikke si så mye om hvor det er, men ja. Det er masse flotte folk og jeg tror jeg kommer til å like meg her. Og lære masse masse masse!!! Ute er alt helt hvitt, og det snør. Jeg har rom med vindu mot skogen, eget (nydelig og nytt) bad og rommet nærmest kjøkkenet. Så er veldig fornøyd med rommet mitt. Er bare 5 minutter å gå til der jeg jobber og 35 minutter til byen(Gjøvik) så jeg klarer meg fint! 

Jeg skal altså være her til og med første uka i MAI! så det er ganske lenge. Skal nok noen turer til Oslo i løpet av tiden her, for å besøke kjæresten <3 Og muligens til Lillehammer et par turer for å hente ting og møte folk. 

Skal dessuten til OSLO i morgen for å møte nettopp, kjæresten min, hans foreldre og besteforeldre. Skal vel besøke dem fredag og lørdag. Trenger vel ikke si at jeg gleder meg til det? ;) hihi. reiser herfra i morgen etter jobb. 
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHH!!! 

Og for å ha et bilde; et nydelig drømme-landskap med drømmeslottet:

Neglene mine i 2011

.

Slik så neglene mine ut fra Januar til Desember i 2011. 
Noen som har en favoritt?
Selv er jeg veldig glad i alle prikkene og spesielt korsett neglene.  


Vi går alle i livets skole

.

Det har gått lang tid 
Jeg er ikke den jeg var
Stadige påminnelser om hvem jeg var
forteller meg hvem jeg er i dag.

Alt som har skjedd har formet meg. 
På godt og vondt.
Har vist meg hvem jeg er og hvem jeg ikke vil være
Jeg har forandret meg
og er ikke den samme som før.

De ville ikke kjent meg igjen om de så meg nå
Er nesten blitt en annen person.
Jeg liker det jeg er blitt og kommer til å utvikle meg videre til. 
Er ikke den samme jenta.
Det er godt å tenke på.

Hva jeg skal bli? 
Jeg skal bli sosionom
Jobbe med mennesker i vanskelige situasjoner.
Jeg har mye godt som venter på meg
Og en del vondt også, men den tid den sorg.

Jeg har gjennomgått en stor forandring de siste årene.
Jeg er blitt meg og blitt godkjent av andre ved å være meg.
Det har styrket meg og gitt meg trygghet til å være meg.

Så, takk til alle som har vært med på å skape meg. Uten dere ville jeg ikke vært den personen jeg er i dag. Takk til alle dere som var slemme med meg og lærte meg å se meg selv fra utsiden av. Takk til alle som støttet meg, som var med meg, som så meg og trodde på meg. Og takk til alle dere som ser meg i dag, som godtar meg for den jeg er, med alle mine finurligheter. Takk til mine fantastiske foreldre og min fantastiske bestemor. Takk, kjæresten min, for at du er her for meg uansett hva. Takk Silje for at du støtter meg og er en super venninne. Takk!   

Jeg har lært så utrolig mye om meg selv de to siste årene. Jeg har lært at jeg ikke er slik jeg trodde og slik jeg har blitt fortalt. Jeg har lært at jeg erbra nok. 

Takk for at jeg får være meg.

Bestått eksamen!

.

Kristine er nå offisielt et "gla barn"!! (selv om jeg ikke er et barn!) 
JEG HAR ENDELIG FÅTT BESTÅTT PÅ MIN EKSAMEN!  Det betyr nokså enkelt at jeg får gå ut i praksis på mandag! 

Jeg har dessuten fått svar på alt jeg lurte på og nå kan jeg endelig slappe av etter å ha gått med skuldrene under ørene i tre uker. (2 med lesing og denne uken etter eksamen)! 

ÆÆÆÆÆÆÆæææææææææææææÆÆÆÆÆÆÆÆææÆÆææÆÆ!!!! 

Som lovet - Nyttårsnegler + Helgens negler!

.

Nyttårsneglene, De var mye finere i virkeligheten, var vanskelig å få med det fine glitteret på kameraet.

Hva kan jeg si? Jeg elsker glitter! Og jeg må nok si meg nokså fornøyd med nåværende nelger. Fikset dem like før jeg møtte jentene for å gå på kino ^^ 
Hva synes dere? ^^ 

Helter!

.

Om dere husker det, så strøk jeg som sagt på eksamenen 2. desember, og fikk vite det sånn 20 desember. Et sted i mellom der ble det bestemt at Stian skulle komme nordover til Nyttårshelga. Da jeg fikk vite at jeg strøk, var han ikke sen om å spørre om han skulle hente bøker. Og det kunne jeg ikke akkurat si nei til. Han har ikke lappen og måtte spørre pappan sin om han kunne være med som sjåfør(tror det er slik det skrives), og kul som han er sa han ja til det. Så jeg sendte husnøkler nedover til dem i posten og den 27. desember brukte de ganske mange timer på å kjøre opp og ned. Det var henting av 4 bøker og 2 notatbøker. Og jeg hadde virkelig ikke klart meg uten hjelp fra disse to fantastiske mannfolkene! 

Og siden du var så fantastisk snill å kjøre Kjell, så er både jeg, mamma og pappa takknemmlige for det.Nå, Stian!  hihi) Så her er en liten tanke til deg. En slik bragd kan ikke gå ubemerket ;) Håper du liker det! De er en gave fra pappas butikk. 

Er så sykt takknemmlig for at noen var villige til å gjøre noe slikt for meg. Tror aldri i livet jeg hadde hatt sjangs på kont eksamen uten Kjell og Stian. 

Bortsett fra det gleder jeg meg til å møte familien og vennene til Stian om ikke så veldig lenge. 

Gudinnen Rakel gir bort Lush favoritter!

.

Gudinne Rakel gir vekk en pakke til en heldig som er fylt med noen Lush produkter, noen er hennes favoritter! 

Det du trenger å gjøre er å like siden hennes på facebook, følge henne på Bloglovin og lage ett blogginnlegg. 

                                    

Beste uka!

.

Godt nyttår!!
Dere har ikke hørt noe fra meg siden den 29.12.2011. Sant å si så har jeg ikke hatt tid eller lyst til å blogge. 

Men for å oppdatere dere...:

Sånn like etter jeg reiste hjem, bestemte Stian og jeg at han skulle komme oppover(Les: til Sortland) å feire nyttår med meg og min familie. Like etter det fant jeg ut at jeg strøk på eksamen, og jeg hadde jo ikke med meg noen bøker nordover, for jeg skulle jo ikke stryke på eksamen, sant?! SÅ Stian bestemte seg for å dra til Lillehammer og hente bøker til meg. Slik at jeg kunne ha sjangs til å stå på kont. eksamen(som var i dag og som jeg følte gikk glimrende!) 

Så jeg sendte nøkler i posten, Stian og den sporty faren hans dro til Lillehammer for en dag og låste seg inn i huset og på rommet mitt, hentet bøker og notatbøker og kjørte tilbake til Oslo. Hvor fantastisk er ikke det!!!!? 

Årets siste uke ble brukt foran datan med bøker og et hau av forelesningsnotater. I alle fall til Stian kom dagen før nyttårsaften, fredag den 30. Og jeg er så glad han kom! Han pushet meg til å lese og var superflink til å gjøre andre ting som jeg hadde kommet til å bruke som avledningsmanøver. hihi. 

Årets første 7 dager ble brukt på å se Sherlock Holmes på kino, vandre en liten tur på Sortland, besøke mine oldeforeldre, gå tur fra Esso(kjøpte den siste delen av Harry Potter) og gå på Lihallen. Fikk ikke gjort alt jeg hadde tenkt vi skulle gjøre, men jaja, han fikk se nordlyset og vi hadde en herlig nyttårsfeiring.  

Kom tilbake til Lillehammer i natt (les: sovnet 01.00) og var oppe 06.50 i dag, så ikke mange timene søvn, men i natt skal jeg sove godt! Men har ennå ikke pakket ut av koffertene så må vel gjøre det i kveld. 

Forresten, da jeg snublet inn på rommet mitt i natt fant jeg denne på senga mi. Kom til å nevne for Stian at jeg likte Pocky: og ja, jeg har tenkt å vise dere nyttårsneglene mine, er bare LITT treig!! Det kommer! Håper dessuten å få blogget litt mer nå på nyåret, men vi får se, skal begynne i praksis neste mandag og vet ikke helt hvordan opplegget blir. 

hits