God Jul!

God Jul!

.

Det har i grunn ikke skjedd så mye siden sist dere hørte fra meg. Jeg kom hjem den 5. desember og har egentlig bare jobbet fra den 7. til og med lillejulaften. Penger er fint! Men det har skjedd fine ting likevel. Men mer om det senere. 

Gårdagen var fantastisk. Var oppe tidlig for å dra til mine oldeforeldre der de bor, Oldefar (94) spilte julesanger på trekkspill og oldemor sang mens vi andre gikk rundt juletreet. 

Etter å ha fyllt opp magene med kake, kaffe/brus og kransekake dro vi hjem for å se på Tre Nøtter til Askepott som vi tok opp da vi dro til oldemor og oldefar. Spising av litt snop og en kopp gløgg. Julemiddagen bestod av lutefisk, ertestuing, blåbærsuppe, bacon, poteter og gulrøtter.  Fikk Nemi i strømpen og pakke fra Nilenna i posten, jeg ble trukket ut i luke nr 23 i advendtskalenderen på bloggen hennes. Inni pakken var det stjerner, tre nisse sjokkiser og et pyntehjerte. Også var det masse fine julefrimerker på pakken. 

Jeg må si meg veldig fornøyd med gårdagens gaver. En stor rød koffert med 4 hjul, gavekort fra Lush, kjøkkenmaskin, kjøkkenvekt, røde stearinlys, en nydelig sort juleduk med røde nisser på og andre fine ting! Jeg er superfornøyd! 

Fikk også denne gavepakningen og den er allerede blitt testet i badekaret nå i dag! Eeeelsk! Nå glitrer jeg og lukter godt ^^
Til slutt vil jeg bare takke alle dere som har vært innom bloggen min selv om jeg ikke har gitt lyd fra meg. Det har vært 7-9 innom hver dag i hele desember selv om jeg ikke har skrevet noe nytt. Det er noe jeg setter enorm pris på! God Jul alle sammen og jeg håper dere har det flott der dere er og koser dere masse! 

 

lykke er:

.

Når du endelig er ferdig med eksamen !
Når du endelig har juleferie!

image
Når du har funnet den perfekte gutten som ser deg for den du er og liker deg akkurat som du er.

image
Når du har spist koselig middag med nærmere 30 stykker på egon(klassemiddag)
Å se julekalender med søte venninner, spise grøt og drikke gløgg.
Å høre på Vazelina Bilopphøggers - Hemmat tel Jul. 
Å snart reise hjem til jul, mamma og pappa, god mat og julesteming.

Å legge seg i rent sengetøy når du er nydusjet.
Jul i Blåfjell og Jul I Valhall
ENDELIG ADVENTSTID!!!
SNART JUL!


Å lage fin julekalender til gutten sin<3 

image

hihi <3

Jeg har det bra om noen lurer!  

image

Glem nå ikke:
En hvit ring rundt månen + minusgrader  = nedbør/snø!! (SNYYY!!)
Snøkrystall-lys i gardinstanga! 
Se på The Julekalender på YouTube <3 

hits