Kreativitet

kalenderen min for september

.

litt sent ute kanskje, men likevel, her er min kalender for denne måneden :D
Ble så inspirert av Arevya sitt innlegg om sin kalender..Kveldskreativitet - hårbøyle

.

Fant noen fine "blader" på Nille og sammen med en billig hårbøye ble det slik : 


vurderer å lime på flere blader, men jeg liker den egentlig slik :)

Et nytt smykke

.

Forrige mandag gikk jeg som sagt en tur på stranden her hjemme.
Da tok jeg med meg denne lille flasken og fylte den med bittesmå sandkorn, steiner, litt tang og litt skjell.
Er veldig fornøyd med resultatet. Nå kan jeg alltid ha med meg en liten del av Nordnorge når ikke er her. 
Hva synes dere? Sykdom og kreativitet

.

I påska var jeg hos Stian. Da jeg kom hadde han vært syk noen dager allerede. Så da ble jeg såklart også smittet. Det gikk en uke og SÅ, på søndag begynte jeg å kjenne meg litt dårlig, og mandag våknet jeg av at halsen gjorde vondt. I går var jeg ikke veldig syk, men i dag har vært helt jævlig. Var en tur på butikken og på senteret for å handle lerret. Slet ganske mye med å komme meg opp bakken til hybelen igjen. Sov i nesten tre timer da jeg kom hjem. Så ja, jeg er syk. Men jeg pleier å ha en slik uke i året, slippe unna i år? neida. Aldri. Slår ikke feil. Men da blir jeg ikke mer syk i år. Ikke sånn som det er nå. 

Det som er litt merkelig er at nå når jeg er syk så er jeg begynt å male igjen. Kan være i mangel på noe annet å gjøre, men likevel! Vanligvis ville jeg sett noen episoder av serier, men når man ikke har stort å gjøre ellers, så er det plutselig "tomt" for nye episoder av seriene "mine".

I går kveld malte jeg ferdig et bilde jeg hadde lovt en kompis å male i høst, men inspirasjonen og malelysten uteble, men NÅ er jeg endelig ferdig! Dere skal få se resultatet etter at han har fått det. 

Nå i kveld malte jeg de første strøkene til et nytt bilde. Er ganske fornøyd med fargene så langt! 

Hva tror dere motivet skal bli? 


Blir vel ikke så lenge før jeg tar kveld. kroppen min er sliten. Male mer i morgen engang :) 

Maleri - Innflyttingsgaven til mine venninner

.

Sitter å redigerer bilder fra min lille fototur i Lillehammer, samtidig som jeg hører på/ser på Ringenes Herre, men trenger egentlig ikke se på for jeg har sett den så mange ganger men liker lydene. 


Noen av dere har kanskje fått med dere at jeg var i Oslo på fra fredag til lørdag. Fredag var det innflyttingsfest hos mine søte venninner Simone og Linn. Hadde vært der en gang før og syntes veggene deres var så tomme. Så jeg malte dette. Det er vel 40 x 40 cm tror jeg. 

Hva synes dere? 

Vann = kraft! (.gif)

.

Gikk tur i Lillehammer her på lørdag. Var sykt fint vær og varmt. Perfekt høst. Det resulterte i en tur til Maihaugen og rundt om i byen. Tok masse fine bilder som jeg enda holder på å redigere. 
Ved Lilletorget i enden av Storgata kommer elva ut. Og den var så flott å stå å se på, så jeg tok massemasse bilder av den, satte dem sammen og voilà!  *vifter med hendene*. Er det rart Norge har mye vannkraft eller? 

Vind i høst-trær

.

Tenkte jeg skulle melde meg på konkurransen til Tonje. Temaet er vind, så det er ganske åpent. 
Man kan vinne en av to nydelige ringer. Den blå er absolutt nydelig og den grå er veldig fin den også ^^
 

Bildet jeg har valgt er fra høsten 2010. Så utrolig mange fine farger, varmt i lufta og trærne svaiet i høstbrisen. 


Konkurransen avsluttes i morgen, så det er siste frist for å melde seg på i dag :P

*krysser fingre og t(r)ær*
hihi 

Før og etter bilde

.

Jeg ble så inspirert av dette innlegget at jeg måtte leke meg litt med photoshop.

FØR:

ETTER:


Bildene er mine og tatt av min mamma <3

Hva synes dere? 

Oppussing og Malerier - Himmeln & Havet

.

Da jeg kom hjem til påske hadde mamma og pappa pusset opp soverommet sitt, og da fikk jeg i oppdrag å lage bilder de kunne ha på veggen. Jeg skulle også være med å finne gardiner og farger til rommet. Og siden jeg er supertreig, endte det med at jeg ikke malte begge bildene, jeg malte Himmeln og mamma malte Havet. Det var litt vanskelig å få tatt bildene, på grunn av lyset, men det gikk på et vis. 

Vi har brukt akrylmaling på lerret. Brukte også bladsølv. Bokstavene er laget med sjablonger. 
Pappa sa han syntes det hadde vært kult med røde gardiner og pynt, men jeg sa at det ikke passet til et voksenrom (dessuten har jeg et rødt, sort og hvitt rom og det passer bra til meg, men det passer ikke helt til mine foreldre).
Vi kjøpte puter og gardiner med dette nydelige mønsteret. Fant det på Kid. 


Ble det ikke kult? Rommet er i alle fall totalt forandret!! 

Et hjerte av stein (bilder)

.

Lekte litt på stranda med en stein og bølgene

Inspirasjon til maleri!

.

Nå som jeg er hjemme har jeg fått i oppdrag å lage bilder til det nye soverommet til foreldrene mine. Har to lerret, masse maling, pensler og sjablonger. Jeg gleder meg til å starte! 

(bildene nedenfor er ikke mine, og derfor kan du klikke på bildet og komme til nettstedet jeg har hentet de fra) 


 

Animasjon :D

.

Nå har jeg prøvd noe nytt dere.. kjedsomhet + meg + youtube + cam = sær animasjon ;) Hva synes dere? 

Image and video hosting by TinyPic

Dagens innkjøp + neglene

.

Var på Mesna Fargehadel der jeg fikk disse 4 godbitene til 300 kr. Fikk den rød gratis. Nå vil jeg bare male!!
I dag har vi hatt nydelig deilig sol og vi har sittet ute på verandaen. Lars spilte gitar, jeg malte litt og Simone leste bok. Koser vi oss? JA!!! hihi

Nå er humøret mitt og formen min betydelig bedre og jeg gleder meg bare mer og mer til påske! I morgen er det siste dag i praksis og jeg er enda ikke begynt på oppgaven min (fyyyy, Kristine! Den skal være ferdig om en uke jo!) jaja, shame on me. bla bla 

Her er neglene mine for dagen og ut uken, håper jeg. Det er forøvrig H&M's Moody Model. blir nok likevel helgens negler på fredag eller lørdag. 
Og slik ser jeg ut i dag! 

* Har dere fått vår hos dere?
* Gleder dere dere til påske?
* Har du hatt en fin dag? 

Work in Progress - collage + maleri

.

Har hatt en kreativ bølge over meg i dag. Kjøpte meg collage/scrapbooking papirer, limpistol og lim. 

Så fant jeg frem litt ting jeg hadde liggende og slik ser mitt "Selvportrett collage" ut foreløpig. Tror det blir et selvportrett i alle fall, men er ikke sikker på om jeg liker det eller ikke. Kan hende jeg bare kaster alt sammen og begynner på nytt.. Vi får se. 

 

Dette maleriet har jeg egentlig tenkt på ganske lenge nå. I går kveld ble jeg sittende å TEGNE!!  Selv om jeg ikke liker å tegne ble det litt skissing og tenking. I dag malte jeg steg 1. Tenker jeg blir å gjøre mer i morgen. Dere får følge med å se hva som skjer da vel! (hvis dere vil da såklart...) 

* Hva synes dere om mine prosjekter?  

Ellers er det lite som skjer, Jeg begynner derimot å merke at lommeboka mi er blitt mye slankere i det siste, og det suger, jeg liker å ha penger(hvem gjør ikke det da?) Så jeg tror det blir en rolig helg på meg. Deilig å slappe ordentlig av da. 
Men jeg er i serdeles godt humør om dagene, og det skyldes kanskje en person,(tihi) Men han er ikke i Lillehammer i helga, han har dratt hjem en tur. 

* Hva er deres planer i helga? 

Nå er det vel ikke så lenge før jeg tar kveld, så dere får ha en riktig god helg og kose dere masse! 

God Natt!  

Inspirert!!!

.

Noen ganger glemmer jeg hvor sinnsykt geniale Green Day er, og når jeg nå har skaffet meg Awesome as F**k, så husker jeg igjen hvor inspirert jeg blir av dem! These guys are so awesome it hurts!!! 

Jeg tror jeg skal male litt i kveld! I alle fall finne noe jeg kan male! 

Ymse Inspo + 3 bilder jeg har tatt :D Gjett hvilke? Nå er det ikke lenge før jeg skal ta kveld. Må sove godt i natt, i morgen er det ski/ake dag i barnehagen og jeg skal være fotograf for skigruppa, 

hits