Vanskelige tider - personlige ting.

Hei dere..
Jeg har konkludert med at jeg tjener mest på å være ærlig og åpen. 
Har skjelden fått så mye støtte som jeg har fått den siste tiden, og gudene vet jeg trenger det.

2012 kommer høyt på listen over vanskelige år. Det skjedde veldig mye. Sluttet på skolen, flyttet/rømte fra Lillehammer til Oslo for å prøve lykken der, møtte fine folk som jeg aldri vil glemme, møtte veggen og tilslutt flyttet jeg hjem. Og jeg er gaanske sikker på at 2013 heller ikke blir et lett år for meg. 

Men nå er det altså blitt sånn at jeg velger å slutte å rømme fra mine problemer og jeg er nå dratt hjem/nordover til Vesterålen for å ta vare på meg selv. 
Vet at det kommer til å bli tøft, men jeg satser på at det ordner seg til slutt, på et vis. 

Det verste for meg er at jeg ikke egentlig kjenner noen her hjemme og dermed blir jeg heller bare hjemme med mamma og pappa. Stenger meg inne, istedet for å gå ut og møte verden, og lære om byen "min"(og menneskene i den) på nytt. Jeg er livredd. 

Jeg sliter med mye. Selvtilliten og selvfølelsen min er VELDIG lav/dårlig, og jeg føler meg lite verdt som menneske og at jeg ikke er bra nok. Jeg har det ikke noe bra med meg selv, de negative tankene sniker seg inn uansett hva jeg gjør eller hvor jeg er. Bare å møte/se noen fra ungdomsskolen er tøft og jeg føler meg liten. Har mest lyst å forsvinne ned i bakken. Vet med min fornuft at de ikke kommer til å gjøre meg noe nå. At de 99% sikkert er forandret og nye personer, men det hindrer ikke frykten min i å fylle hodet mitt med skumle tanker."Hva om.. " "tenk om de kjenner meg igjen..." men nesten enda verre er "tenk om de IKKE kjenner meg igjen, har de glemt hva de gjorde mot meg?"  
Jeg kjenner ikke jenta jeg ser i speilet, det kan ikke være meg. Hun er jo ikke stygg, slik jeg (tror jeg) er. Jeg stoler ikke på mine egne tanker og jeg stoler lite på det andre forteller meg. Det er bare blitt sånn, er vel en forsvarsmekanisme..antar jeg. 

Som dere kanksje skjønner er det myyye kaos i hodet mitt. Jeg trenger hjelp til å finne frem nå. 

Dessuten har jeg bestemt meg for å prøve å kutte ut de menneskene i livet mitt som ikke gjør meg godt, og jeg er på mange måter på god vei, har ryddet i vennelisten på facebook blandt annet. Men dette er også vanskelig. 
Senest her i går kveld fant jeg ut at eksen min(som jeg forøvrig ikke har følelser for lengre) var blitt sammen med den eneste andre som dukket opp på min bursdag. JEG introduserte dem, og jeg kan ikke tilgi meg selv for det. Men såklart, objektivt sett er jeg glad for at to jeg kjenner fant hverandre, men sett fra mitt ståsted, ikke gøy. Igjen følte jeg meg totalt alene og at ingen egentlig vil ha meg(selv om jeg VET at mange bryr seg om meg og er glade i meg). 

Jeg er redd. Livredd. Og det eneste jeg kan gjøre er å fortsette å puste og søke hjelp (og det holder jeg på med).
De som vil leser nok dette, men jeg er konstant redd for å være en plage, være i veien eller bry noen.. så beklager for det.

Jeg skriver ikke dette for å klage eller fordi jeg vil at dere skal synes synd på meg. Jeg skriver dette for at folk skal forstå hvordan det kan være å ha problemer og fordi jeg er dritt lei av at alt skal fremstilles så (jævlig) perfekt.. 

4 kommentarer

Skade Vikinghulder

08.01.2013 kl.00:30

Stå på! Hvis det er noen trøst, så har jeg vært eksakt der du er, hatt det helt på samme måte. Og ser at du er på rett vei. Jeg også flyttet hjem, for å finne røttene mine eller noe, og fjernet masse folk fra livet mitt. Det er så lurt! Det løsner snart, tro meg, for du er på rett spor. Lykke til! Stor, forståelsesfull klem :)

Mira`s Gotiske Verden

08.01.2013 kl.01:39

Du skal vite at du så absolutt ikke er alene om dette... Jeg kunne bedt deg lese min historie men jeg har slettet alle innleggene med dette temaet fra bloggen min.

Har ett ute som er nytt men det forteller ikke så mye om meg.. Jeg syns det var godt å få skrevet innleggene men plutselig fikk jeg det for meg at hele verden leste om meg og da klarte jeg ikke mer. Jeg har faktisk levd to vidt forskjellige liv, det jeg kaller før og etter 1995. Men helvetesåret 2011 er ikke langt unna men det fjerner seg heldigvis sakte men sikkert. Jeg ble syk for to år siden og det var da det virkelige helvetet begynte... Men nå har jeg lest innlegget ditt og bare sier stå på:)) Jeg heier på deg og du er en nydelig jente:) Og masse lykke til skal du ha, du skal se det ordner seg tilslutt:)) Klem fra Mira:)

Kristine

08.01.2013 kl.12:06

Skade Vikinghulder: Det hjelper mye å høre at jeg ikke er alene. takk for gode ord :)
Klem tilbake!

Kristine

08.01.2013 kl.12:12

Mira`s Gotiske Verden: Er godt å vite at jeg ikke er alene, selv om jeg ofte føler det slik. Tror jeg har lest historien din, i alle fall deler av den.
Jeg har et stort behov for å vise at jeg eksisterer, et bekreftelsesbehov som jeg bruker bloggen til å oppfylle. Positive tilbakemeldinger er noe som har vært mangelvare og som jeg nå søker..
Takk for gode ord, håper jeg også at deg gjør. klem :)

Skriv en ny kommentarReklamerer du for bloggen din, garanterer jeg at din blogg ikke blir besøkt av meg!

hits