Cleaning out!

NÅ! Nå er jeg begynt på en ganske tung jobb. jeg holder på å kaste og pakke vekk tingene mine i Lillehammer.

Helt sykt hvor mye papirer man har etter 1,5 år på skolen!! OMG!! Å det er bare forelesninger og innleveringer. Men utrolig nok har jeg ryddet i alle skuffene mine og kastet mye allerede. nå er det bare skap og hyller igjen før jeg kan begynne å pakke ned i esker. Dessuten innser jeg hvor mye man egentlig får plass til på 11/12  kvm. Og i tillegg har jeg en goood del på kjøkkenet. Men det får bli det siste jeg pakker ned før jeg drar herfra.
Målet mitt er å ha alt ferdigpakket før 17. mai, for jeg skal jo ikke være her etter 14 mai. Men har ikke bestemt meg for når jeg reiser nordover. 

Det er ganske blandede følelser jeg sitter med nå. På en måte er det et nytt kapittel i livet mitt som skal begynne, samtidig som et annet er ferdig. Det er så merkelig å tenke på at jeg ikke skal bo i Lillehammer lengre. Er jo blitt litt hjemme her. Men kan ikke begynne å tenke sånn nå, valget er tatt og jeg venter bare på skoleplass og så må jeg finne et sted å bo. 

Pakkingen er jo egentlig bare første steget i prosessen. 

hjelp.. dette er skumle greier. 

 

 

Noen andre som skal flytte? 

4 kommentarer

Ray-Chan ~ ☆

24.04.2012 kl.19:22

Jeg ønsker deg lykke til. Jeg har selv flyttet alt for mange ganger, men det er ikke alene ^^; Skal flytte om noen år når jeg skal søke ny skole, men vet den skumle følelsen.

Kristine

24.04.2012 kl.22:13

Ray: takk for det :) er skummelt og spennende! :D

Lugburz

26.04.2012 kl.00:50

Heldiggris, jeg klarer ikke å kaste skolepapirer i det hele tatt. Så må snart dedikere et helt rom til gamle skrivebøker, permer, labforsøk og skolebøker xP. Å flytte er jo første steget til et stort eventyr, så jeg misunner deg der!

Fin blogg forresten!!! (jeg var solgt det øyeblikket jeg så bakgrunnen din ^^)

Kristine

26.04.2012 kl.13:16

Lugburz: Fant bare ut at jeg ikke orker å dra med meg masse dritt til en hybelleilighet der jeg mest sannsynlig ikke har plass til det. Måtte gjøre det samme da jeg flyttet hjemmefra og må nok ta enda en runde hjemme. Men takk, jeg gleder meg!

hehe takk! Ja ikke sant ^_^ den er så fiiin!

Skriv en ny kommentarReklamerer du for bloggen din, garanterer jeg at din blogg ikke blir besøkt av meg!

hits