Fineste helgen!

Har ingen bilder egentlig.. men har bare lyst å fortelle dere at jeg har hatt den fineste helgen på en stund. 

Fredag kl 16 kom både mamman og kjæresten med toget fra Oslo. Vi gikk egentlig bare hjemmom for å dumpe ting og tang før vi gikk på matbutikken og deretter på Japan Sushi. Mammas første ordentlige sushi bit. Så snakket vi om mange rare ting før vi gikk opp til toget igjen for å hente min lillebror som kom like før klokken ble slaget 00.00.

Lørdag sov vi leeeenge. Stian og jeg våknet til ferdig dekket frokost bord. DIGG! Så før vi kom oss ut døra var klokka blitt 13. Og vi vandret opp i byen. Mamma var snill og kjøpte diverse fint til meg og "lillebror". Vi spiste lunsj/middag på Peppes og mamma spanderte der også, vi måtte nesten rulles hjem, så mette var vi. Men likevel, en del timer senere var vi sultne igjen og mekket Taco! "overdose på god mat!" 

Søndag våknet vi kl 06.00 av noe bråk i huset men det var ikke så farlig. Mamma og Håkon skulle dra bare en time senere. Så vi sa bare hade i døra. Stian og jeg sov i en del timer til. Slappet av hele dagen. Spiste snop og så film. KOS! 

I dag har vi vært rundt omkring. En lyntur til Strandtorget for å kjøpe nødvendigheter. (Kleshengere, batterier og litt andre småting). Søkte litt jobb osv. Så dumpet vi av inkjøpene hjemme før ferden gikk videre til Japan Sushi. NOM!! 

Nå er han på toget på tur hjem til Ås. Det er hele 2 uker til neste gang jeg får se han. Men da er det påske så da skal jeg være en stund. *drømme seg vekk* 

 

Men NÅ ble det mye text. Sikkert bare mine aller nærmeste som gidder å lese. eller? :P jaja. Nå skal jeg se på tv-serier som har kommet med nye episoder i helga. 

Snakkes! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarReklamerer du for bloggen din, garanterer jeg at din blogg ikke blir besøkt av meg!

hits