Fine dagene.

Nok en gang, jeg har det utrolig bra! Men det er ikke mye å fortelle. Jeg er i Lillehammer denne helgen både for å møte litt venner, sove i en skikkelig god seng, finne litt flere ting jeg trenger på hybelen på praksisplassen og litt slike ting. Type litt varme klær, skolebøker, kamera og en liten koffert. 

Og ikke minst, internett, sweet internett! Laste ned filmer og serier før jeg reiser tilbake til Reinsvoll. 

Var ute i går og i dag slækker jeg totalt med fin musikk, lys som dufter eple og minner meg om sommeren som ikke er så fryktelig langt unna. Time på time med Ringenes Herre extended edition på dvd. Lese fine blogger og samle inspirasjon og krefter før en kort uke i praksis. 

Tenker på fine ting jeg kan finne på sammen med kjæresten i uken som kommer, reiser nemlig til Ås på torsdag etter jobb og skal være der til og med 14. februar. DIGG!!   
GJETT om jeg gleder meg! 

Slik ser jeg forresten ut om dagene. Og om jeg får si det selv, så er det utrolig deilig å ha den naturlige hårfargen tilbake. Nå vil jeg bare spare og spare til lengre hår. Jeg har det fint for tiden. Kan ikke be om noe mer. 
Nå venter jeg på våren og en varmere sol. Men jeg elsker vinteren og alt den byr på. 

Dette er utsikten jeg har fra hybelen min på Reinsvoll. 5 minutter etter jeg tok dette fikk jeg øye på min pelskledde, langhalede lille nabo som hoppet opp gjennom trærne dere ser her. Nøtteliten <3 hihiNå skal jeg fortsette å nyte helgens siste dag før jeg setter nesen mot Gjøvik og Reinsvoll i morgen. 

Håper alle har det bra og at dere koser dere i helgen.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarReklamerer du for bloggen din, garanterer jeg at din blogg ikke blir besøkt av meg!

hits