Helter!

Om dere husker det, så strøk jeg som sagt på eksamenen 2. desember, og fikk vite det sånn 20 desember. Et sted i mellom der ble det bestemt at Stian skulle komme nordover til Nyttårshelga. Da jeg fikk vite at jeg strøk, var han ikke sen om å spørre om han skulle hente bøker. Og det kunne jeg ikke akkurat si nei til. Han har ikke lappen og måtte spørre pappan sin om han kunne være med som sjåfør(tror det er slik det skrives), og kul som han er sa han ja til det. Så jeg sendte husnøkler nedover til dem i posten og den 27. desember brukte de ganske mange timer på å kjøre opp og ned. Det var henting av 4 bøker og 2 notatbøker. Og jeg hadde virkelig ikke klart meg uten hjelp fra disse to fantastiske mannfolkene! 

Og siden du var så fantastisk snill å kjøre Kjell, så er både jeg, mamma og pappa takknemmlige for det.Nå, Stian!  hihi) Så her er en liten tanke til deg. En slik bragd kan ikke gå ubemerket ;) Håper du liker det! De er en gave fra pappas butikk. 

Er så sykt takknemmlig for at noen var villige til å gjøre noe slikt for meg. Tror aldri i livet jeg hadde hatt sjangs på kont eksamen uten Kjell og Stian. 

Bortsett fra det gleder jeg meg til å møte familien og vennene til Stian om ikke så veldig lenge. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarReklamerer du for bloggen din, garanterer jeg at din blogg ikke blir besøkt av meg!

hits