Beste uka!

Godt nyttår!!
Dere har ikke hørt noe fra meg siden den 29.12.2011. Sant å si så har jeg ikke hatt tid eller lyst til å blogge. 

Men for å oppdatere dere...:

Sånn like etter jeg reiste hjem, bestemte Stian og jeg at han skulle komme oppover(Les: til Sortland) å feire nyttår med meg og min familie. Like etter det fant jeg ut at jeg strøk på eksamen, og jeg hadde jo ikke med meg noen bøker nordover, for jeg skulle jo ikke stryke på eksamen, sant?! SÅ Stian bestemte seg for å dra til Lillehammer og hente bøker til meg. Slik at jeg kunne ha sjangs til å stå på kont. eksamen(som var i dag og som jeg følte gikk glimrende!) 

Så jeg sendte nøkler i posten, Stian og den sporty faren hans dro til Lillehammer for en dag og låste seg inn i huset og på rommet mitt, hentet bøker og notatbøker og kjørte tilbake til Oslo. Hvor fantastisk er ikke det!!!!? 

Årets siste uke ble brukt foran datan med bøker og et hau av forelesningsnotater. I alle fall til Stian kom dagen før nyttårsaften, fredag den 30. Og jeg er så glad han kom! Han pushet meg til å lese og var superflink til å gjøre andre ting som jeg hadde kommet til å bruke som avledningsmanøver. hihi. 

Årets første 7 dager ble brukt på å se Sherlock Holmes på kino, vandre en liten tur på Sortland, besøke mine oldeforeldre, gå tur fra Esso(kjøpte den siste delen av Harry Potter) og gå på Lihallen. Fikk ikke gjort alt jeg hadde tenkt vi skulle gjøre, men jaja, han fikk se nordlyset og vi hadde en herlig nyttårsfeiring.  

Kom tilbake til Lillehammer i natt (les: sovnet 01.00) og var oppe 06.50 i dag, så ikke mange timene søvn, men i natt skal jeg sove godt! Men har ennå ikke pakket ut av koffertene så må vel gjøre det i kveld. 

Forresten, da jeg snublet inn på rommet mitt i natt fant jeg denne på senga mi. Kom til å nevne for Stian at jeg likte Pocky: og ja, jeg har tenkt å vise dere nyttårsneglene mine, er bare LITT treig!! Det kommer! Håper dessuten å få blogget litt mer nå på nyåret, men vi får se, skal begynne i praksis neste mandag og vet ikke helt hvordan opplegget blir. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarReklamerer du for bloggen din, garanterer jeg at din blogg ikke blir besøkt av meg!

hits