Helgens negler

Så ble det i alle fall ett innlegg før helgen. Sitter på skolen, bøkene åpne, men hodet mitt er helt andre steder. Kroppen min er syk og har ikke lyst å gjøre noe! Influensa <3 Men dagen blir heldigvis bedre av besøk fra Oslo, og sola skinner, jeg drømmer meg litt vekk her jeg sitter. Titter på fine ting på Etsy.com og leser fine blogger. ja, istedet for å lese, men synes jeg har vært flink denne uken.Jeg fortjener en rolig og herlig helg, og det vet jeg at jeg får. Kulturnatt  i morgen og julegate-åpning og mange andre fine ting som skjer, så jeg ahr ikke tid til å være syk. *knasker c-vitaminer, og repsils* 

Vel her er det dere er her for, helgens negler: et lite juledesign siden det er 1. søndag i advent denne helgen. 

Jeg har brukt en gammel H&M lakk som jeg tror heter Midnight Passion, en designlakk fra Kiss og en av de nye lakkene til H&M som heter Confetti Kisses. Sistnevnte er jeg litt forelsket i! den er kjempefin! 

Og ja, datan min er enda litt død, så bildet er tatt med min iphone og uredigert. Jeg savner Photoshop!! Den lille datan min tåler ingenting, har måttet avinstallere det eneste redigeringsprogrammet jeg hadde. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar



Reklamerer du for bloggen din, garanterer jeg at din blogg ikke blir besøkt av meg!

hits