En søndag i november - mange ting å tenke på

Det er søndag 20 november. det er under 2 uker til eksamen. Det føles som om jeg akkurat har feiret Halloween.
Det føles egentlig ikke som 20 november i det hele tatt! Denne høsten har virkelig bare fløyet forbi meg, og jeg har opplevd så utolig mye bra og møtt mange helt fantastiske mennesker. Noen av dem tror jeg blir viktige i livet mitt fremover. 

Jeg har dessuten hatt en helt fantastisk helg! Uten at jeg skal si mer om det. hihi. bare så dere vet det.

På torsdag var jeg på skolen, var en tur på forelesning og fikk vite hvor jeg skal være i praksis. Men kan pga taushetsplikten ikke si så mye annet enn at jeg skal til en institusjon for rusmiddelavhengige. Og jeg gleder meg! Det blir en helt ny erfaring! Jeg må lese masse til eksamen for å bestå slik at jeg får lov å reise ut i prasis. Jeg er ganske nervøs over det siden jeg vet at det er ting jeg mest sansynligvis kommer til å glemme eller at jeg får jernteppe under eksamen. Den skal nemlig være skriftlig og på 6 timer. Dommedagen er den 2.desember, kan hende jeg overlever da. Vi håper på det. Jeg har i alle fall tenkt å "bo" på skolen i uka som kommer. 

Dessuten vil jeg bare si at pga eksamen og alt som har med det å gjøre, så blir det enten få eller ingen innlegg før jeg kommer meg hjem til jul, og da an det hende at jeg ikke priorieterer bloggen for annet enn negleting. 

(random alert):MEN DERE!! DET ER SNART VINTER!!! OG JEG VIL HA SNØØØØØØØØ!! Jeg forventer at det er snø på julaften, og det pleier jeg å få! Intet unntak i år! 

 

Planer for i dag: 
sove lenge!  check
blogge! check
spise forkost
kanskje lese litt
se en film eller to
spise sushi til middag
fikse nye negler.

So far, so good! 

 

Ha en fin søndag alle sammen!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarReklamerer du for bloggen din, garanterer jeg at din blogg ikke blir besøkt av meg!

hits