Fantastiske lørdag :D

I går stod jeg opp før sola. Morgenen begynte med at datan min døde litt. Men kom heldigvis på at jeg er litt bortskjemt og har en liten rød minidata liggende i skuffen. Så det er den jeg kommer til å bruke fremover. 

I går dro jeg til Oslo og var med en fantastisk herlig fyr hele dagen. Han åpnet dører, spanderte lunsj, kaffe og middag på italiensk restaurant. Følte meg nesten som en prinsesse :D Vi gikk MYE men det kjentes ikke på føttene. Vi gikk blant annet en tur på Operaen, Akershus Festning, en runde på Aker Brygge, og en tur ved et nydelig bygg som visstnok heter Trefoldighetskirken ved siden av et stort bibliotek der det var 4 store (joniske eller doriske, dere vet slike "greske") hvite søyler. Og vi satt vel ca to timer og spiste middag og koste oss. Dagen ble avsluttet med en del timer på Kristiania Bar og Kafè. 

Må bare gjenta at det føltes som om jeg svevde på en rosa sky hele dagen og føltes nesten som om jeg var ruset på noe. En helt fantastisk dag med en helt fantastisk og herlig fyr. 

Jeg tror jeg er forelsket. For i dag har jeg egentlig bare tenkt på deg og gått rundt med et glis, følt meg lett i hodet. Men som du sa så fint: "Whatever spell you put on me, it's working." <3 hihi

 

 

2 kommentarer

...-☆fullstendigkaos☆-...

13.11.2011 kl.21:03

Så hyggelig Kristine. Uansett hva som skjer fremover eller ikke vil jeg ønske deg alt godt, du er et fantastisk menneske som fortjener alt bra du kan få! :-)

Klem fra meg.

Kristine

13.11.2011 kl.21:11

...: Tusen takk for fine ord Andreas. Jeg gleder meg til å se hva fremtiden bringer! Er allerede bestemt at jeg får besøk, ikke neste helg men helgen deretter.

Ha en fin kveld.

Skriv en ny kommentarReklamerer du for bloggen din, garanterer jeg at din blogg ikke blir besøkt av meg!

hits