Briller, vasking og design

I dag har det skjedd ganske mye. Jeg har vært på forelesning om NAV systemet og gjort unna litt skolearbeid/lesing. 

Jeg har vært hos Specsavers å fått testet synet mitt.. det var mye dårligere enn jeg trodde det kom til å være.. 
Fikk nemlig beskjed om at musklene i øynene mine er for svake til å klare å fokusere ordentlig. Så nå skal jeg gjøre øvelser hver dag *holder en finger opp på armlengde foran øyet og beveger den sakte mot øyet til jeg ser dobbelt* og helst tre ganger hver dag. Dette skal visst trene opp øynene mine. Jeg må dessuten ha proggresive briller og gjerne et par lesebriller også. Og jeg ser jo absolutt at det vil være gunstig å ha begge deler, det er nemlig veldig vanskelig å ligge å lese med proggresive briller. 

Da jeg endleig kom meg hjem, skrubbsulten og sliten laget jeg middag og har ikke hatt noe energi til overs. Men fikk utrolig nok et energikick sånn for en times tid siden(det er over nå og jeg er sliten igjen) men jeg brukte det til å rydde og vaske rommet mitt. *ser på alle hybelkaninene som søker tilflukt under senga* *ler* Det var godt å fikse det. Fikk lagt sammen klærne jeg hadde til tørk også.. *stolt*

Og som dere kanskje ser, er jeg helt ferdig med designet mitt! og jeg er ganske fornøyd! Fant ut at jeg ikke gadd å lage halloween design som jeg gjorde i fjor. Dette mest fordi jeg ikke har noen fine bilder av meg selv annet enn de jeg har brukt i dette designet. 

det får være nok bla bla for i dag. I morgen har jeg mange ting å gjøre!! 

Hva synes dere om det nye designet mitt foresten? 2 kommentarer

ine

28.10.2011 kl.01:09

kjempe fint deign Kristine:D

Kristine

28.10.2011 kl.10:41

ine: Tusen takk Ine :D

Skriv en ny kommentarReklamerer du for bloggen din, garanterer jeg at din blogg ikke blir besøkt av meg!

hits