Ubestemt.

Har hatt en veldig blandet dag! Var vel på skolen fra 10 - 15 før jeg gav opp og tok bussen til sentrum. Der hadde jeg et mål: Kjøpe middag, kjøpe en sort neglelakk og en(BILLIG!) stripete genser(til kostymet mitt). Og jammen fant jeg ikke alt sammen. 

Da jeg endelig kom hjem hadde postmannen lagt noe fint i postkassen min og det viste seg å være det jeg vant i giwawayen hos Nail-It som var kommet! HURRA! Fine ting! Det var pakket inn i silkepapir i fine farger og jeg gleder meg til å teste dem ut. 

Siden jeg ikke fikk gjort det jeg ville på skolen tok jeg igjen ved å vaske huset (les:etasjen) som består i stue, kjøkken, bad, gang pluss rommet mitt(to andre sine rom også da, men det får de vaske selv, hihi)

Og nå nettopp fant jeg ut at jeg er en av vinnerene i Nilenna sin giweaway der jeg vant denne: Pen! Ikke sant!! :D 

I morgen begynner vi på skolen TIDLIG!!! 08.15!!! GALSKAP!!  men jeg skal gjøre opp for det med å lete etter ting jeg kan bruke å pynte stuen med neste helg.(Halloween <3<3) 

Bortsett fra dette går jeg litt i surr om dagene.. klarer ikke helt bestemme meg for det ene eller det andre.. jeg bare går i svime liksom.. Usikkerheten har en tendens til å overstyre meg noen ganger.. Hadde en rimelig crappy trening i går, oppnår ikke det jeg hadde trodd(da snakker jeg ikke om vekttap eller noe sånt, men mine egne prestasjoner) Kroppen min svikter meg. bais. 

Men så ser jeg noen klipp av Supernatural (funny moments) og så er plutselig verden litt lysere. 

Men altså, god natt alle søte! 

Én kommentar

~°Nilenna°~

19.10.2011 kl.22:45

Hihi, pakken din er klar allerede! *superrask* ^^

Skriv en ny kommentarReklamerer du for bloggen din, garanterer jeg at din blogg ikke blir besøkt av meg!

hits