Siste nytt! Tilbake i Lillehammer!

Hei folkens! 
Jeg ankom Lillehammer i går ettermiddag. Med buss, fordi vannet ikke liker jernbanen lengre og har slukt den. men helt greit det altså, så lenge det gikk an å komme seg frem med buss.

Da jeg kom frem hadde Lillehammer bestemt seg for å bygge om litt. Skysstasjonen var nesten ugjennomtrengelig med mine to kofferter på slep. Var bare masse masse grov grus og planker for å komme seg inn. Etter alt slitet ned til huset oppdaget jeg en Glavabil (les: GLAVA ISOALSJON) i innkjørselen vår. Så jeg måtte drasse koffertene rundt huset for å komme inn. Glavafolkene har boret hull i hele huset vårt, fyllt i glava og dekket hullene med runde knotter. (fikk ett innfall om å male alle knottene sorte. Tenk! Et hvitt hus, med sorte PRIKKER!! SÅ gøy! Da kunne jeg ha sagt: "Jeg bor i det prikkete huset nedfor skysstasjonen") 

Etter mye om og men, dro jeg til HiL (Høgskolen i Lillehammer) for å se Ida Maria konserten. Det er nemlig fadderuke og det betyr fyll, tull og moro med masse masse fine folk! Konserten var kjempebra og stemningen var på topp. Og byen neste. I kveld er det Piratfest og i morgen Bar til Bar runde. Kan ikke si annet enn at jeg gleder meg.

Nå i morges våknet jeg kl 07.20 av at Glava folkene var kommet tilbake for å jobbe mer på huset. GØY!!! (les:ikke gøy).. og bilen deres står liksom rett ved hodet mitt. og den duret helt til klokka var 10. Nå hamrer de bare. Så jeg har ligget og døst med musikk i ørene fra tidlig tidlig i morges. 


 

Da stakk jeg igjen. Skal ned å handle nødvendigheter + litt shopping ^^ 
Snakkes!! 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarReklamerer du for bloggen din, garanterer jeg at din blogg ikke blir besøkt av meg!

hits