Norge på pause

Det føles som om hele Norge på et vis har blitt satt på pause. Butikker i Lillehammer stenger tidligere i dag så alle som vil kan være med på fakkeltoget. Jeg kjenner ingen som er savnet eller drept direkte, men kjenner noen som kjenner noen, som mange andre. 

Da hele Norden var stille kl 12 i dag, kom det mange tårer, både her og over alt. Ute regner det og jeg har fri fra jobb i dag OG i morgen, noe jeg er utrolig glad for. Jeg skal kanskje være med på fakkeltoget på Sortland kl 18 i kveld., før jeg drar i bursdagsselskap til ei venninne som blir 18 år. Jeg håper jeg klarer å kose meg sammen med fine folk. Og at stemningen blir dyster.  

På fredag begynte folk å snakke om at det hadde vært et terrorangrep i Oslo. Jeg trodde ikke på han som sa det. Trodde ikke det kunne være sant og at slikt kan skje i Norge. Men som mange andre sier, og som jeg tror vi alle kjenner. Det har kommet noe godt ut av dette også. Vi Nordmenn står samlet og er sterke sammen. 

Ellers tror jeg ikke at det blir så mye blogging fremover. Jeg har 4 dager igjen å jobbe, så drar jeg og mamma på ferie til Mo i Rana i  ca 14 dager før jeg begynner på skolen igjen. 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarReklamerer du for bloggen din, garanterer jeg at din blogg ikke blir besøkt av meg!

hits